promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian kiakadtak az Aldi-ra a magyar vásárlók, tömeges agyolvadást okozott az üzletlánc
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi nem akart rosszat, mégis mindenki fogta a fejét kínjában.

Magyarországon rengetegen szeretik az Aldi-t, hiszen a népszerű üzletlánc általában remek termékeket kínál a vásárlóknak, ráadásul többnyire nagyon jó áron. Ezekben a nehéz időkben mindenki a pénztárcája szerint dönt a boltokban, az Aldi pedig jó barátja a magyaroknak ilyen szempontból, hiszen hatalmas, és kedvező árú a termékkínálat – a húsvéti akció is sokaknak bejött:

Az Aldi kifejezetten aktív Facebookon, ennek pedig általában nagyon örülnek az emberek, hiszen így nagyon hasznos, fontos információkhoz juthatunk a különböző akciókkal, termékekkel és egyéb dolgokkal kapcsolatban. Viszont néha megesik, hogy a kommentelők teljesen kiakadnak az üzletlánc poénosnak szánt képei, bejegyzései miatt – most is tömeges agyzsibbadást okozott egy poszt.

A húsvétra való tekintettel az Aldi leakciózta a magyarok asztaláról ilyenkor szinte nélkülözhetetlen tormát, és ezt egy olyan poénképpel tudatták az emberekkel a marketingesek, amitől mindenki csak a fejét fogta kínjában: a fotón két, éppen versenyző torma van, felül pedig a „Torma-1” felirat látható – ezzel egyértelműen az itthon is sokak által követett autósportra, a Forma-1-re/Formula-1-re utalva.

Volt, aki kommentben jelezte, hogy teljesen leolvadt az agya ettől az F1-es, tormás képtől, és hogy az Aldi az ilyen posztokkal szinte csak kínozza az embereket. Persze bőven akadtak olyanok is, akik jót nevettek a dolgon, és értékelték a kicsit fárasztó, humoros fotót, ami sokaknak nagy mosolyt csalt az arcára.

Itt lehet megnézni az Aldi mondhatni tömeges agyzsibbadást okozó poénképét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás