promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött az árstopos tejről, holnap érvénybe is lép
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan bejelentés jött az árstopos tejről, ami már csütörtökön életbe lép.

Tekintve, hogy mindenki az árstopos termékeket vette a magyar boltokban, az üzletláncok úgy döntöttek, hogy mennyiségi korlátozásokat vezetnek be. Ezt mindenhol máshogy alakították, mind a Sparban, mind az Aldiban, mind a Lidlben más és más szabályok és korlátozások voltak érvényben.

Ezekkel az intézkedésekkel a magyarországi boltok a tömeges felvásárlást akarták megfékezni, hiszen - ahogy a Penny egyik munkatársa elárulta lapunknak - mindenhol meg volt határozva, hogy egy nap összesen mennyit rakhatnak ki az adott árstopos termékekből.

Bár sokan úgy hitték, hogy az élelmiszer-árstop április végén megszűnik, Magyarország kormánya úgy döntött, hogy meghosszabbítják azt 2023. június 30-ig. Ez azt jelenti, hogy nagy eséllyel még nyáron is ki kell taktikázni, hogy mikor menjünk vásárolni, hogy biztos kapjunk az árstopos lisztből és tejből.

Most azonban egy rendkívüli akcióról határozott a Lidl Magyarország, aminek mindenki örülni fog. Április 27. és május 10. között megszüntetik a mennyiségi korlátozást a 2,8 százalékos UHT tejekre, vagyis az eddigi 3 liter helyett maximálisan 24 darabot vásárolhatunk meg belőle.

„Beszállítói partnereinkkel közösen segítünk a családoknak!”

- írta a Lidl.

Az akció során biztos sokan be fognak most tárazni az árstopos tejekből, hiszen május 11-én várhatóan újra visszaáll minden a jelenlegi felállásba.

(Fotó: Lidl akcüiós szórólap)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás