promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi és Balogh Levente lánya is nagyon intim testrészét fedte fel a követőknek, amitől minden locsolkodó el fog olvadni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hidegfrontot Nyári Dia, valamint Szarvas Andi bevállalós képeivel is igyekeztünk elüldözni. Ti melyikkőjüket locsolnátok meg?

Elindult az RTL-en Az álommeló amiben a Cápák között című üzleti show-ból ismert Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét, az pedig majd később kiderül, hogy mennyire nagy sikerrel. Ha már Balogh Levente ennyire reflektorfényben volt mostanság, elővettük a lánya, Balogh Szimóna néhány forró fotóját, mivel azért ő is tud bevállalós lenni.

Emlékeztek arra, amikor Szarvas Andi bezsebelte a Miss World Hungary címet? Nos, az évek során ő is csak dögösebb lett, így miatta is érdemes kattintani.

Justin Bieber és Hailey Bieber között továbbra is dúl a szerelem. A párocska igyekszik annyi időt együtt tölteni egymással, amennyit csak tud, bár sokan annak nem örülnek, hogy előbbi ezért még koncerteket is képes lemondani. Hailey Bieber közben a modellkedésre koncentrál, és most egy bőrápolási termék reklámarca lett, emiatt azonban a sarokba dobta még a melltartóját is.

Azt is érdemes megnézni, hogy még mindig mennyire csúcsformában van Nyári Dia, akit a Magyar Honvédség vette rá egy merész kihívásra.

Berki Mazsi magánéletén a bulvármédia és a kommentelők is imádnak csámcsogni. Őt ez nem igazán érdekli, és most is az egyik legcsodálatosabb testrészét fedte fel. Közben Berki Mazsi kívánatos villantásait is csokorba szedtük nektek.

Ha már locsolkodás van ma, akkor dr. Zimány Lindához is érdemes lenne mindenkinek becsengetnie, mivel  a magyar modell továbbra is keresi az igazit.

Ha vágytok egy kis húsvéti extrára, akkor Dua Lipát is érdemes megnézni nagyon cuki Hello Kittys bikiniben. Nem nyuszi, de így is belefér.

Demi Rose közben olyan ruhát vett fel, amiben előtérbe kerülnek a bimbói, de hát tőle mindig merész fotókat kaphattok. Arianna Bellát is üdvözöltük a válogatás rovatunkban, mivel még sosem tűnt fel benne. Ha a fenti cikkre kattintotok, megnézhetitek mennyire bevállalós a fiatal szépség.

Ezen a héten reggelenként már érkeznek a friss válogatások, szóval érdemes követni a Promotions oldalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás