promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb híresség neve merült fel a prostibotrányban, Fresh Andi meztelen képei még mindig tarolnak
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy magyar műsorvezető neve is felmerült a prostibotrányban, előkerültek Fresh Andi meztelen képei, de Szandi lánya is megvillantotta a melleit. Heti hírösszefoglaló.

Az egykori szépségkirálynő mellett most egy ismert magyar műsorvezető neve is felmerült a prostibotrányban, ugyanis a vádiratban őt is említik. A televíziós személyiség egyelőre nem reagált arra, hogy valóban érintett lenne-e az arab országokban történtekben.

Fresh Andi többször is szerepelt a Playboyban, egyenesen lenyűgöző meztelen képek készültek róla, a tökéletes testével minden létező embert megbabonázott - most ismét előkerültek ezek a pikáns felvételek.

Komoly népharagot okozott a TV2 döntése, ugyanis olyasmit tettek a legutóbbi Sztárban sztár során, ami sokaknak nem tetszett. Hatalmas gyűlöletcunami zúdult a csatornára és a népszerű showműsorra.

Szandi szépséges lánya, Bogdán Blanka nem egy szégyenlős fajta, ezt már többször is bebizonyította. Legutóbb olyan képet posztolt ki, amin teljesen kilógott a melle, de a követői nem dicsérték meg az intim fotóért.

Pap Dorci nemcsak a Zsákbamacskában, hanem a közösségi oldalán is aktív, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen nemrég például egy egészen pikáns képsorozatot rakott ki.

Döbbenetes felfedezésről számolhattunk be nemrég: egy férfi egy gigantikus város bejáratát találta meg a saját pincéjében, mégpedig egy tizennyolc emeletes, föld alatti városét, ahol egykor több mint 20 ezer ember lakhatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás