promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lányának mellei teljesen kilógnak és a bugyi is sokat mutató, mégsem tetszik a követőinek
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Intim képet posztolt Bogdán Blanka, amin a melle teljesen kilátszik.

Szandi 22 éves lánya, Bogdán Blanka már egy ideje kint él Amerikában, ahol au pairként dolgozik, vagyis egy olyan vendéglakóként, aki egy családdal él, munkájáért viszont nem fizetést, hanem zsebpénzt kap, és teljes ellátásban részesül.

Blankától már megszokhatták a követői, hogy nem fél megmutatni, milyen formákkal és alakkal áldotta meg az élet. Közösségi oldalára feltöltött képeiről sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy szégyenlősek és visszafogottak lennének. Szandi meseszép lánya igen bevállalós bejegyzéseket is közzé szokott tenni, nem is olyan régen például egy jakuzzis képet posztolt ki, amiért kapott hideget-meleget.

Bogdán Blanka viszont nem foglalkozik a kommentekkel, nem érdekli, ha valakinek nem tetszik az alakja, ő csak azt nézi, hogy neki mi a jó, és úgy látszik, ő nagyon nagyon jól érzi magát Amerikában.

Nem is olyan régen egy olyan intim képet tett közzé, amin az egyik barátnőjével együtt látható bikiniben. Ez a fotó igen forróra sikeredett, hiszen Szandi lánya fekete fürdőruhát visel rajta, ráadásul a szett felső részéből kilátszanak a mellei, és a bugyi is eléggé felcsúszott. Ez persze nem mindenkinek nyeri el a tetszését, egyesek úgy vélik, Blanka nagyon megváltozott, mióta kiköltözött Amerikába.

„Blanka! Semmi közöm hozzá és jogos is, hogy foglalkozzak a saját dolgommal. De basszus, most komolyan szerinted ez a jó? Ez a példás? Ez így menő? Vagy divat? Kilátszik a melled alul és Te szerinted ez így rendben van? Ettől több vagy? Meg a bugyi is...komolyan.... akkorát változtál, ez az Amerika totál átváltoztatott és kifordultál önmagadból...”

„Nem jó az irány!”

„Több mindent hiányzik belőle, ami az anyukájában van, pl. arca, mosolya, vagánysága....”

- olvasható a kommentszekcióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás