promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lányának bikinis képe olyan forró, hogy még a kocsi lefagyott szélvédője is leolvad tőle
Borítókép:  youtube.com/Szandi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bogdán Blanka csodálatosan néz ki fürdőruhában, az édesanyja szépségét örökölte.

Szandit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Magyarországon, hiszen az Álarcos énekesből is ismert énekesnő már gyerekként híres és tehetséges volt, majd tinisztár lett belőle, jelenleg pedig egy igazi legendának számít, aki most is aktív, ráadásul egyre jobb – arról nem is beszélve, hogy szinte a csodájára járnak az emberek, hiszen az évek alatt egyre csak dögösebb lett a csinos híresség.

Úgy látszik, hogy Szandi 22 éves lánya, Bogdán Blanka is örökölte az édesanyja szépségét és tehetségét, lassan már neki is határozott rajongótábora van. Ez nem meglepő, hiszen valóban nagyon gyönyörű, és a hangja is csodás, a nőies kisugárzásáról nem is beszélve – naná, hogy a követői szinte egyből elalélnak, mikor időnként csábító képeket rak ki magáról a fiatal sztárcsemete.

Bogdán Blanka a minap egy vörös, aprócska bikiniben pózolt a jakuzziban egy igazán vadító kép erejéig, amit a hódolói legnagyobb örömére ki is posztolt az Instagram oldalára, ezzel pedig olyan hőhullámot keltett az emberek szívében, hogy sokan valószínűleg egyből meg is feledkeztek a kint tomboló, téli mínuszokról – tényleg tűzforró a felvétel, meg kell hagyni.

Nem is húzzuk tovább az időt, íme Bogdán Blanka vörös bikinis képe, amivel egy csapásra meghódította a követőit, és bebizonyította, hogy valóban örökölte Szandi ellenállhatatlan nőiességét és szépségét – ráadásul az alakjára nincsenek szavak, annyira fantasztikus:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás