promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lánya olyat villantott, hogy a Csomolungmáról is látni lehetett
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Blanka nem egy szégyenlős fajta, az biztos.

Szandi lánya, Bogdán Blanka másfél éve úgy döntött, hogy elköltözik a tengerentúlra, és San Franciscóban fog élni. Az énekesnő persze nagyon félti kislányát, de a gyönyörű nővé érett Blanka közösségi oldalán látható posztokból, fotókból, és videókból az látszik, hogy nagyon jól érzi magát Amerikában.

Blanka au pairként dolgozik, vagyis egy olyan vendéglakóként, aki egy családdal él, munkájáért viszont nem fizetést, hanem zsebpénzt kap, és teljes ellátásban részesül. Blanka mostanában egyre többet posztol arról, hogy milyen bulikban partizik a barátaival, és milyen ruhákban. Szandi lánya ugyanis nem egy szégyenlős fajta, örömmel megmutatja, hogy milyen formákkal áldotta meg az élet.

Legutóbb is egy olyan képet tett ki az Insta Story-jába, amin egy csinos, egyberészes fekete ruhában látható, de középen ki van vágva, hogy szépen kiemelje mesés dekoltázsát. Blanka férfi követői valószínűleg óriási szemekkel csodálkozhatnak rá, hogy milyen formás mellei lettek a fiatal nőnek, a villantás igen hatásos.

(Fotó: Ripost)

Bogdán Blanka igen csak bevállalós posztokat tesz ki a saját oldalára, december közepén például egy olyan videót rakott ki, amin az egyik barátnőjével táncol Mikulásos szettben. A fiatal hölgyek ruházata igen extrém és testre simuló, így aztán tökéletesen kiemeli a feneküket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás