promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább dagad a prostibotrány: ismert műsorvezető neve is felmerült az ügyben
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik legismertebb magyar műsorvezető neve is felmerült a prostibotrány ügyében.

Miután a Privát Kopó nevű bűnügyi magazin megírta, hogy az egyik magyar szépségkirálynő nevét "prostituált" gyűjtőfogalom alatt tüntették fel több másik lány mellett egy vádiratban, kirobbant a prostibotrány. Ugyanis zajlik most egy eljárás, aminek három gyanúsítottja van: az ügyészség szerint ez a három személy lányokat közvetített ki arab országokba, hogy ott anyagi ellenszolgáltatásért arab férfiakkal közösüljenek.

A magazin most egy újabb ismert magyar híresség nevét szúrta ki a vádiratban, mégpedig egy ismert műsorvezetőjét, akiről korábban a bulvárlapok megírták, hogy egy cég megkereste egy hoszteszmunka lehetőségével az Egyesült Arab Emirátusokban. Az akkor még kezdő műsorvezető - aki több éve modellkedett - gyanakvó volt, de biztosították róla, hogy semmiféle örömlánykodás nincs a dologban, így aztán kiutazott Abu Dhabiba. Ott azonban hamar kiderült, hogy a lányok egy része nemcsak hoszteszkedik, de erotikus munkát is vállal, ezért a műsorvezető gyorsan hazajött.

A Nemzeti Nyomozó Iroda azonban több telefonbeszélgetést is rögzített a prostibotánnyal kapcsolatos nyomozás során, amelyek a bűnügyi szakemberek szerint azt bizonyították, hogy a magyar műsorvezetőt is szexmunkára kényszerítették annak idején.

A bűnügyben 162 fiatal nő neve merült fel, akiket vélhetően prostitúciós tevékenység végzésére szereztek meg arab férfiak számára, azonban az ügyészség végül 79 hölgy esetében látta bizonyítottnak ennek megtörténtét. Több magyar híresség neve is szerepel ebben a vádiratban, többek között a műsorvezetőé is. A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség ezt írta a vádiratban a szóban forgó magyar hírességgel kapcsoltban:

„Petri Szilvia II. rendű vádlott és Szőllősi Vivien III. rendű vádlott arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint (itt több név is fel van sorolva, köztük a műsorvezetőé is - a szerk.) szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre, ennek pedig előzetes megállapodás alapján a szexuális szolgáltatásokért, illetve  szexuális aktusokra felkínált lányok kiválasztási eljárásként szolgáló esti összejöveteleken történő részvételéért a felsorolt prostituáltaknak juttatott összegekből annak 20-20%-át vették át.”

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy minden vádirat a nyomozó hatóság által beszerzett személyi, és tárgyi bizonyítékokon alapszik. A magyar műsorvezető esetében hét titkos telefonlehallgatást jelölt meg a vádhatóság, ami alátámaszthatja azt, hogy prostitúciós munkára közvetítették ki az arab országokba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás