promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak a Pepco vásárlói, közfelháborodást okozott az új magyar pénzérme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Népharag zúdult a Pepcóra, közfelháborodást okozott az új magyar pénzérme, aztán elterjedt a hír, hogy Kasza Tibit kirúghatják a TV2-től. Heti hírösszefoglaló.

Szörnyen kiakadtak a Pepco magyar vásárlói, ugyanis többen arra panaszkodnak, hogy az akciókban hirdetett termékek nagyon hamar elfogynak. Nem ritka eset, amikor már az akció első napján sem találni ezekből a termékekből. Megkérdeztük a Pepcót, hogy mi ennek az oka, és miként reagálnak a vásárlói panaszokra.

2023 igazán fontos év a magyarok számára, hiszen pontosan 200 esztendővel ezelőtt, 1823-ban írta meg Kölcsey Ferenc a Himnuszt. A Magyar Pénzverő Zrt. sokak legnagyobb örömére kettő igazán különleges pénzérmével emlékezett meg erről az évfordulóról, de ez végül olyan közfelháborodást okozott, amire nincsenek szavak.

Rózsa György volt a Szerencsekerék csütörtöki adásának sztárjátékosa, aki bearanyozta az egész műsort. Az adás során Kasza Tibi száját elhagyta egy olyan mondat, ami nagy visszhangot keltett. Lehet, hogy ki fogják rúgni a TV2-től?

Hunyadi Mátyás családjával kapcsolatban már régen elterjedt egy bizonyos pletyka, amire most végleg pontot tettek. A Magyarságkutató Intézet vizsgálatai egyértelmű eredményre jutottak.

Nemsokára indul a TV2-n a megújult Zsákbamacska, amivel kapcsolatban az egyik műsorvezető, Majka hatalmas bejelentést tett.

Évtizedek óta tartja lázban a világot, de legfőképp Ausztráliát a kontinens egyik legnagyobb megoldatlan rejtélye, a Marree-i ember névre keresztelt gigantikus rajz, amely az égből nézve valami elképesztő látvány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás