promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult a Pepcóra, a magyar vásárlók teljesen felháborodtak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Országszerte háborognak a Pepco vásárlói.

A Pepco jelenleg Magyarország egyik legkedveltebb üzletlánca, ahol a család minden tagja számára megtalálhatunk valami szépet, hasznosat, mindig alacsony áron. A Pepcóban tényleg minden kapható a ruházattól kezdve a konyhai- és fürdőszobai kiegészítőkön, valamint a lakberendezési eszközökön át egészen a játékokig, és a papír-írószerekig.

Naponta több tízezren fordulnak meg a Pepco magyarországi üzleteiben, kiemelt napok persze itt is az aktuális akciós időszakok kezdete (csütörtök-péntek). Mivel a Pepcóban igencsak korlátozottan kaphatók az akciókban meghirdetett termékek, érdemes már az akció első napján, minél korábban megrohamozni valamelyik üzletüket, hiszen nincs rá garancia, hogy másnap, vagy akár aznap délután találunk még mondjuk abból a szép függönyből vagy lámpából, amit kinéztünk az újságban.

Mi magunk is gyakran estünk már abba a csapdába, hogy későn jutottunk el a Pepcóba, és már nem kaptunk abból a termékből, amit szerettünk volna. Sőt, a többi környéken lévő Pepcóban sem volt már. Ez a fajta készlethiány - pontosabban limitált készlet - elég bosszantó tud lenni, és emiatt folyamatosan érkeznek is a vásárlói panaszok a Pepco közösségi oldalára - hozzá kell tenni, hogy a reklámújságokban mindig fel van tüntetve, hogy "a készlet erejéig". Szerkesztőségünkhöz is többször érkeztek már be dühös levelek és kommentek, azt is mondhatnánk, hogy népharag zúdult a Pepcóra.

„Jó lenne, ha Pepcoban normálisan fel lennének töltve a készletek azokból a termékekből, amiket meghirdetnek. Komolyan mondom, hátravan még 2-3 nap az akcióból, de már nem lehet kapni valamelyik terméket. Ez nagyon bosszantó tud lenni, és amikor megkérdezem a dolgozóktól, hogy miért nem tartanak többet belőlük, csak annyit válaszol rá, hogy legközelebb jöjjek hamarabb, és akkor biztos lesz. És mégis hogy jöjjek hamarabb, amikor én is dolgozom 4-ig? Vegyek ki emiatt szabadnapot vagy mi? Komolyan mondom, nevetséges az egész!”

- írta az egyik felháborodott vásárló a panaszában.

Megpróbáltuk felhívni a Pepco Magyarország ügyfélszolgálatát, hogy megkérdezzük, miért nem tartanak többet az akciós termékekből, de az ügyfélszolgálati munkaidőben (hétfőtől péntekig 09:00-15:00) ki sem csöngött a szám. Ezután levélben kerestük meg az ügyfélszolgálatot, de egyelőre nem kaptunk tőlük választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás