promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibit kirúgják a TV2-től?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Veszélyben a Szerencsekerék műsorvezetőjének állása?

Nem túlzás azt mondani, hogy a Kasza Tibi által vezetett Szerencsekerék egyik legjobb adását láthattuk csütörtök este. Egy élő legenda, a 75 éves Rózsa György volt a sztárjátékos, aki fergeteges humorával és személyiségével bearanyozta a műsort. Kasza Tibi többször is hangsúlyozta az adás során, hogy milyen nagy megtiszteltetés neki, hogy Gyuri bácsival játszhat, már csak azért is, mert a Szerencsekerék-ben promózták be az újfajta, Pápai Joci és Majka vezetésével érkező Zsákbamacskát, amit annak idején Rózsa Györggyel láthattunk a Magyar Televízión.

Gyuri bácsi elképesztő játékkal menetelt végig a műsorban, de persze többször is szándékosan elrontotta a betűket, hogy megadja az esélyt a két oldalán helyet foglaló, fiatal hölgynek. A játékban mindenki pörgetett ki magának peches szeletkéket: voltak felezők, csődök, és kisebb összegek, amikkel nem nagyon lehet előretörni, végül Rózsa György került be a fődíj játékba.

Gyuri bácsi jól válogatta össze a betűket, így aztán 3 másodperc alatt meg tudta fejteni az utolsó feladványt. Több, mint 1,5 millió forinttal zárt a Szerencsekerék-ben, amiből 1 millió forintot az egyik gyermekkórháznak ajánlott fel.

A műsor talán még sosem volt ilyen népszerű, mint a csütörtöki adás után. A Szerencsekerék közösségi oldalán számos komment olvasható azzal kapcsolatban, hogy a nézők mennyire szerették ezt az adást, és mennyire örültek Gyuri bácsinak. Nem csoda, hiszen amellett, hogy folyamatosan dobálta a poénokat, humoros történeteket osztott meg a fordulók között.

Például elmesélte, hogy a reptéren egyszer belefutott egy "Columbo-típusú" férfiba, aki összetévesztette őt Friderikusz Sándorral.

Az adás elején Kasza Tibi arról érdeklődött Gyuri bácsinál, hogy mire költené, ha nyerne a Szerencsekerék-ben. A 75 éves legenda poénkodott azzal, hogy egy kicsit adna belőle a műsorvezetőnek is, ha csalna neki. Kasza Tibi rögtön a kirúgásával reagált erre:

„Álomban kapott, nem létező ajándékért tuti kirúgatom magam a TV2-től”

- mire Rózsa György újra lecsapta a labdát:

„Megtesszük azt helyetted”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás