promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége, ennyi volt: Majka megtette a bejelentést
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka szomorú, és egyben izgalmas hírt közölt a követőivel.

Úgy tűnik, hogy Majkának se veled, se nélküled kapcsolata van a televíziózással, hiszen többször is elmondta már, hogy úgy érzi, nagyjából mindent elért ezen a téren, és valószínűleg hamarosan visszavonul ilyen szempontból – de aztán mégis kiderül, hogy újabb műsorban fog szerepelni, legközelebb például a Zsákbamacskában lesz látható a TV2-n Pápai Jocival és Pap Dorcival.

Sokaknak ismerős lehet a Zsákbamacska, hiszen 1994-ben Rózsa György vezette ezt a műsort, amit hamarosan a TV2 hoz vissza, ráadásul hatalmas erővel. Majka és Pápai Joci lesznek a műsorvezetők, Pap Dorci pedig a műsor macskája lesz, aki felfedi a nyereményeket – az Exatlon Hungary sztárja elárulta, hogy Majkáék viccesen Dorcicának nevezték őt a forgatáson, ami nagyon jó hangulatban telt.

Majka ezzel kapcsolatban meg is tett egy szomorú, de bizonyos szempontból izgalmas bejelentést, ugyanis a rapper elárulta, hogy 14 nap forgatás után mindenki rottyon van, de végeztek a munkálatokkal – vagyis innentől kezdve minden bizonnyal a szerkesztők kezében van a dolog, aztán jó eséllyel hamarosan már a közönség is láthatja a TV2-n Majkáék műsorát.

Az eddigi információk alapján nagyon szórakoztató lesz az új Zsákbamacska, hiszen Majka már posztolt olyan képet a forgatásról, mikor a színpadon Pápai Jocin fekszik, szóval már az ő marhulásuk miatt is érdemes lesz adni egy esélyt a műsornak – főleg abból kiindulva, hogy a két híresség a Sztárban sztár leszek!-et is mindig fel tudta tölteni vidámsággal.

Itt lehet megnézni Majka búcsúposztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás