promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka keményen padlóra küldte Pápai Jocit
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka és Pápai Joci összebirkóztak.

Régi motoros olvasóink emlékezhetnek még a Zsákbamacska nevezetű tévéműsorra, amelyet Rózsa György vezetett. Az eredeti produkció 1963-ban indult az Egyesült Államokban, hozzánk - ahogy az lenni szokott - egy kisebb késéssel, az 1990-es évekre érkezett meg. 

A játékban résztvevők anno különböző színes borítékok közül választhattak, amelyek mindenféle értékes dolgokat rejtettek: bútorokat, játékokat, utazást - persze szerepeltek kisebb tárgyak és plüss macska is.

Nosztalgiázás gyanánt érdemes belenézni az egykori műsorba, egészen elképesztő, mennyit fejlődött azóta a televíziózás műfaja.

1994-ben mutatta be először az MTV1, azonban az ikonikus tévéshow rajongói örülhetnek, hiszen Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója pár hónapja bejelentette, hogy idén visszatér a műsor. Ezúttal Majka és Pápai Joci lesz a két házigazda, tehát a felhőtlen hangulat szinte már előre borítékolható. A két fenegyerek régóta szoros barátságban van, sok közös daluk is volt már az évek során. Legutóbbi ilyen a Barokk volt című nóta volt, amellyel kapcsolatban összeszólalkoztak Lakatos Márkkal is, aki nem igazán értette, miért ezt a címet kapta a dal.

Az odamondogatás végkimeneteléről az alábbi cikkünkben olvashatsz.

Majka az Instagram oldalán spoilerezett egyet a vadonatúj Zsákbamacskával kapcsolatban, méghozzá egy igencsak szédületes fotóval. A képen úgy tűnik, mintha éppen összebirkóztak volna Pápai Jocival, és egyelőre nem tudjuk, hogy veszekedtek-e a forgatás során, vagy csupán egy szórakoztató jelenet tanúi lehetünk.

Majka szűkszavúan ennyit írt a bejegyzése alá:

„Khm... ez egy érdekes műsor lesz. @papaijoci #zsákbamacska".

A leírást kiegészítette számos nevetős hangulatjellel, így ha tippelnünk kell, akkor inkább egy humoros képkockát ábrázolhat Majka posztjában a felvétel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás