promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat Majkáék és Lakatos Márk balhéjában: a stylist olyat tett, amire senki sem számított
Borítókép:  youtube.com/Hajnóczy Soma (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk pontot tett a botrány végére, amit Majka és Pápai Joci legújabb dala miatt robbantott ki.

Sokan felkapták a fejüket, mikor Lakatos Márk közzétett egy TikTok videót, amiben nekiment Majkának és Pápai Jocinak az új, „Barokk” című daluk miatt, mivel szerinte se a zenének, se a klipnek nincs semmi köze magához a barokkhoz. Volt egy kis nyilvános adok-kapok közöttük, Majka posztját le is tiltotta a Facebook, a legtöbben pedig azt hitték, hogy véget ért a balhé, hiszen a stylist máris újabb celebnek ment neki – Tóth Andi szerelme, Marics Peti volt a legutóbbi „áldozata”:

Amíg mindenki Majka és Lakatos Márk „harcát” figyelte, Pápai Joci is reagált a stylist szavaira, és egy hosszú posztban írta le neki, hogy a dal gerincének tekinthető, a testvére által írt, barokk elemeket felvonultató gitárelem miatt lett „Barokk” a cím. Megkésve ugyan, de most megérkezett Lakatos Márk válasza is az énekesnek – erre pedig minden bizonnyal senki sem számított.

„Na ide figyelj drága Pápai Joci!

Hát megkaptam a kis üzenetedet, köszönöm szépen. Azt kell hogy mondjam, hogy tényleg nem kell egyáltalán magyarázkodjál. Zenészként te olyan zenét írsz, és annak olyan címet adsz, amit te akarsz, én meg olyan véleményt mondok róla, amilyet én gondolok.

Egyébként megkaptam azt a zenei témát, amit a tesód írt. Tényleg, hallgatva fölfedezhetőek benne a klasszikus, preklasszikus zene elemei, úgyhogy el tudom fogadni, hogy te ez alapján nevezted el a dalodat.

Egyébként pedig arra gondolok így visszatekintve, hogy attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagyrészben fenntartom, azt elismerem, hogy lehet, hogy kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az, hogy barokk. És mivel egy legutóbbi interjúban azt mondtam, hogy én bocsánatot tudok kérni, ha úgy adódik, ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek”

– mondta Lakatos Márk.

Valószínűleg elég sokan meglepődtek azon, hogy Lakatos Márk bocsánatkérésével ért véget ez a botrány, de talán ez volt a legjobb végkimenetel, hiszen minden bizonnyal senki se akarta, hogy a levegőben lógjon, vagy örökké elhúzódjon ez a vita – manapság pedig olyan ritka, hogy valaki beismeri a hibáját, hogy már csak ezért dicséretet érdemel a stylist.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás