promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkánál csúnyán betaláltak Lakatos Márk tűélesen gúnyos szavai, kénytelen volt reagálni a beszólásokra
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Naná, hogy Majka nem bírta szó nélkül hagyni Lakatos Márk beszólásait.

Nemrég jelent meg Majka és Pápai Joci új dala, ami a „Barokk” címet kapta. A zenéhez készült klip már nagyon közel jár az 1 milliós YouTube megtekintéshez, amiből legalább hármat Lakatos Márknak köszönhetnek, hiszen ő többször is megnézte a videót, ami végül rendesen kiakasztotta őt, hiszen szerinte se a szöveg, se a látvány nem illik a barokkhoz – az ismert stylist külön videót szentelt annak, hogy leoltsa Majkáékat, akiket burkoltan butának nevezett:

Majka nem mindig áll bele az ilyen támadásokba, de most úgy tűnik, hogy Lakatos Márknak sikerült átlépnie nála azt a bizonyos ingerküszöböt, hiszen a rapper is külön bejegyzést szánt annak, hogy reagáljon a stylist már-már ingerültnek ható szavaira – és közben persze vissza is szólt neki, hiszen ő nem arról ismert, hogy hagyja, hogy bárki is feltörölje vele a padlót.

„Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre. Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam? Rengeteg oka lehet… Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két KK-t a billentyűzeten, mikor a kávéjáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt.. (azt hiszem a legnagyobb sansz az utolsóra van) És ez nem vicc…”

írta vicceskedve, de azért odabökősen Majka.

De itt nem állt meg Majka, ugyanis pár apróbb poén után kicsit komolyabb mederbe terelte a témát, és úgy ment neki Lakatos Márknak, hogy arra senki se számított. Ebből is jól látszódik, hogy attól függetlenül, hogy a rapper szinte folyton keménynek mutatja magát a külvilág felé, azért nála is betaláltak most a stylist szavai – illetve az, hogy kvázi leostobázta őket Pápai Jocival:

„Kérlek ne csodálkozz azon, ha a dal címének semmi köze ahhoz amit látsz, vagy hallasz.. Mi máshogy értelmezzük a művészetet. Legyen ez a mi kiváltságunk :) Egyébként mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magassarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával. Elfogadjuk. Lehet pont azért mert bízunk benne, hogyha később nekünk is lesznek furcsa dolgaink, akkor nem próbálnak majd minket butának, vagy együgyűnek beállítani egy pár lájkért cserébe. Remélem most már megvilágosodtál belőlünk, és ezek után szívesen, hátradőlve élvezed dalunkat. Meg is oszthatnád, mivel 120 ezer ember követ, és ez egy hatalmas szám... nekünk meg jól jön minden reklám.”

Minden bizonnyal Lakatos Márk is reagálni fog Majka írására, de addig is itt lehet meghallgatni Majka és Pápai Joci dalát, hátha valaki lemaradt volna róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás