promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka akkorát égett, mint a Reichstag, Lakatos Márk darabjaira szedte a rappert
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk egyszerre ment neki Majkának és Pápai Jocinak, de G.w.M is kapott tőle egy jól irányzott beszólást.

Manapság már talán nincs is olyan bulvártéma, amiről ne osztaná meg a véleményét Lakatos Márk, hiszen az ismert stylist folyamatosan gyártja a csípős, beszólogatós TikTok videóit, amikben csúnyán nekimegy a magyar celebeknek. Nemrég például az ország egyik legmegosztóbb személyisége, Tóth Gabi kapta meg tőle a magáét, a divatszakember kritikájában pedig nem volt köszönet:

Lakatos Márk nemrég kirakott egy videót, amiben Majka és Pápai Joci legújabb, „Barokk” című slágerére akadt ki, ugyanis a stylist szerint a két előadó nagyon el van tévedve, hiszen a zenében egyáltalán nincs szó a barokkról, illetve a klip látványvilága is pár száz évvel el van tévedve – de ezek után jött csak az igazi fricska a stílusos kritikustól, mivel egy szuszra leoltotta mindkettőjüket, és még egy kicsit G.w.M-et is.

„Kérdezem én: ha fogalmad nincsen arról, hogy mit jelent egy szó, akkor mi az anyámért rakod azt a dalod címének? Ez valami nagyzolás, hogy ilyen művelt vagy, hogy ezt is ismered? Vagy a rajongóidnak a teljesen hülyének nézése? Vagy egyszerűen csak egy ilyen igénytelenség, hogy »figyelj, tök jól hangzik, jó lesz az!«. Kb. mint G.w.M esetében a tetkóban a helyesírási hiba? Mert evvel az erővel azt is mondhatták volna, hogy legyen a dal címe „Moszkvics-slusszkulcs” vagy „Parti szűrésű csápos kút”, mert körülbelül annyi köze lett volna az egészhez. Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor!”

– mondta Lakatos Márk.

A kommentelők szerint a stylist szavaitól úgy égett Majka, mint a Reichstag, hiszen nagyon kellemetlen, hogy Pápai Jocival egyetemben ennyire nincsenek tisztában a barokkal, és annak jellegzetességeivel – bár akadtak olyanok is, akik pont, hogy Lakatos Márk videóját érezték kellemetlennek, amiért ilyesmi miatt beleáll a két hírességbe.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás