promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Tóth Gabit úgy leoltotta Lakatos Márk, hogy abba a fél ország beleremegett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk most sem kímélte Tóth Gabit, keményen nekiment.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi időszakban Lakatos Márk lett az ország legstílusosabb véleményvezére, hiszen a népszerű stylist csipkelődős videóira rengetegen kíváncsiak TikTokon. Rendszeresen beleáll a hazai celebekbe, megosztja a gondolatait a különböző balhékról, illetve vannak olyan sztárok, akiken rendszeresen köszörüli a nyelvét – ilyen például Tóth Gabi is:

Tóth Gabi az elmúlt 1-2 évben rengeteg támadást kap, amiért egyesek szerint hirtelen stílust váltott, előtérbe helyezte a vallását, és elkezdett látványosan magyaros, népies motívumokat viselni a testén. Sokan hiteltelennek tartják az énekesnőt emiatt, hiszen régebben nem ilyen értékrendet közvetített a világ felé, és ezzel Lakatos Márk is többször élcelődött már – most pedig a Sztárban sztár leszek! miatt ment neki, ugyanis meglepően bevállalós ruhában jelent meg a forgatáson Tóth Gabi.

„Rángat az ideg Tóth Gabi legújabb stíluspálfordulása kapcsán – ha szabad ilyen bibliai képet használnom. Láttam ugyanis, hogy az én drága barátom, Már Robi öltözteti a művésznőt mostantól, és egyből rá is adott egy ilyen fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkót – már csak az ostor hiányzik a kezéből. Egyébként remekül állt Gabinak, jók a küllők, jó a kaszni, de Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy legutóbb, amikor ő ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták, és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet. Na most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja ezt önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? De ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa? Hogy lesz most már ezután?”

– mondta gúnyosan Lakatos Márk.

Ezek után a stylist érezhetően poénkodva felvázolta, hogy esetleg Győzike és Kis Grófo fehér ministráns ruhában, kis szárnyacskákkal a hátukon előadhatnának egy duettet a pápának, ha már Tóth Gabi ilyen szerelésben minden bizonnyal nem léphetne fel előtte – vagyis most egyszerre három magyar hírességet is leoltott Lakatos Márk a maga stílusában, ami nem meglepő.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás