promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk úgy nekiment Tóth Gabinak, hogy még Horváth Éva is csak értetlenül nézett
Borítókép:  Profimedia / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csitul Lakatos Márk és Tóth Gabi balhéja, és ezt már Horváth Éva sem tudja hova tenni.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legmegosztóbb celebje, aki rengeteg embert kiakasztott a „hirtelen” jött stílusváltásával és az egyesek szerint túlzottan erőltetettnek ható vallásosságával. Az énekesnő a többi hírességtől is kapott hideget-meleget, hiszen például Lakatos Márk céltábláján szinte bérelt helye van – nemrég is nagy balhé kerekedett az ismert stylist egyik videójából:

Tóth Gabi és Lakatos Márk botrányába később még az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is belekeveredett, ráadásul a tőle legszokott durvasággal. Úgy látszik, hogy ez csak olaj volt a tűzre, hiszen a stylist megint nekiment az énekesnőnek, ugyanis népi mintás kabátban pózolt, majd röviden élcelődött kicsit Krausz Gábor feleségén – vagyis pontosabban a stílusán, az értékrendjén, illetve a feltételezett hiteltelenségén.

„Én is Matyóbaba lettem! És igen, imádkozom is sokszor, de azért a metált is szeretem. [...] Nehogy már a Tóth Gabi kisajátítsa a folklórt”

– írta Lakatos Márk a közösségi oldalán.

Ezek után egy nem várt szereplő is csatlakozott Tóth Gabi és Lakatos Márk egyre csak duzzadó balhéjához, hiszen az egykori szépségkirálynő és modell, Horváth Éva egy kommentben adott hangot annak, hogy nem tudja, miért alakult ki ez a feszültség az énekesnő és a divatguru között:

„Figyu en lemaradtam :)) (ez a kinti lét mindenkit megbolondít) Mi a bajod a Gabival? szerintem nekem kimaradt valahol valami…”

Lakatos Márk reagált Horváth Éva hozzászólására, és ugyan nem fejtette ki pontosan a dolgok miértjét, de annyit csípősen megjegyzett, hogy még közvéleménykutatás is van róla – ezzel egyértelműen arra célozva, hogy Tóth Gabi annyira megosztó személyiség lett az utóbbi időben, hogy országos közvélemény-kutatás is készült róla nemrég.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás