Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert újra lecsapott, Lakatos Márkot és Tóth Gabit is könyörtelenül a földbe döngölte

Puzsér Róbert újra lecsapott, Lakatos Márkot és Tóth Gabit is könyörtelenül a földbe döngölte

Színes

Puzsér Róbert újra lecsapott, Lakatos Márkot és Tóth Gabit is könyörtelenül a földbe döngölte

Színes

Baranyecz János 11:31

Puzsér Róbert olyan erővel csapott le Lakatos Márkra és Tóth Gabira, hogy az valami hihetetlen.

Nemrég nagy port kavart Lakatos Márk TikTok videója, amiben keményen nekiment az általa „imádkozó matyóbabának” nevezett Tóth Gabinak, miután az énekesnő rosszul fogalmazta meg a gondolatait a Sztárban sztár leszek! egyik adásában. Az ismert stylist még azt is felhánytorgatta, hogy Tóth Gabinak nincs meg az érettségije, ezen pedig sokan jót szórakoztak, bár bőven akadtak olyanok is, akik szerint túlment egy határon.

Az ország talán legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert a múltban már Lakatos Márkba, illetve Tóth Gabiba is rendesen beleállt, így nem meglepő, hogy most ő sem bírta szó nélkül hagyni a két celeb botrányát – és senki se várja, hogy a reakciójával békét fog teremteni, hiszen a tőle megszokott őszinteséggel tette helyre a hírességeket, először is Lakatos Márkot.

„Én nem értem, hogy ez milyen világ már, ahol a stylist az, aki számonkéri az érettségit. Mi van? A stylist? Az, akinek minden tudománya, hogy a saját, nagyon rossz ízlését kvázi egy hivatalos öltözködési normának állítja be, és kvázi egy szaktudásnak tekinti azt, hogy ő így bevásárolgat, amit amúgy más csajok a szabadidejükben csinálnak. [...] Arról van szó, hogy Lakatos Márk, aki eddig a kultúránkhoz semmi mást nem tett hozzá, mint nagyon-nagyon rossz ízléssel összeválogatott ruhadarabokat, most számonkéri a kultúrát, és most trendeket diktál, meg ízlést diktál. Ő az, aki elmondja, hogy mik a normák, meg számonkéri az érettségit. Tudod, az az ember, aki tulajdonképpen abból él, ami másnak a szabadideje. Más azért dolgozik, hogy egy butikban elkölthesse azt a pénzt, amit keres. Lakatos Márk egy butikban elkölti azt a pénzt, amit kap, ezzel keresett egy csomó pénzt, amivel elmegy a butikba, és elkölti azt a pénzt, amit keres”

– mondta Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó című műsorban.

Ezek után a kritikus Tóth Gabit sem kímélte, ugyanis igaz, hogy meglepő módon részben egyetértett Lakatos Márkkal, de Puzsér Róbertnek egyáltalán nem az a legfőbb problémája az énekesnővel, hogy nincs érettségije, hanem az, hogy egyik pillanatról a másikra stílust váltott:

„Tóth Gabi valóban egy Váci utcai szuvenírbaba, mert Tóth Gabi ebben ismeri fel a nemzeti jelleget. Az ő számára ezt jelenti, ezt a külsőséget. [...] A helyzet az, hogy Tóth Gabit mi egy luxusprostituáltként láttuk felöltözve évtizedes viszonylatban, és ebből egyik napról a másikra átváltozott menyecskévé.”

Itt lehet meghallgatni egy részletet az idézett Önkényes Mérvadó adásból:

Borítókép: youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria