promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk újabb magyar celebbel törölte fel a padlót, még sose volt ilyen kemény
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk elég durván nekiment az „imádkozó matyóbaba”-ként emlegetett énekesnőnek.

Van pár határozott véleményvezér ebben az országban, de az biztos, hogy Lakatos Márk a legstílusosabb közülük. Az ismert stylist mindig választékosan, éles nyelvvel küld el mindenkit melegebb éghajlatra – persze, ha megérdemlik –, az emberek pedig imádják a sokszor mókás, de mindig őszinte megnyilvánulásait. Nemrég például Gáspár Laci balatonfüredi botrányáról osztotta meg a gondolatait, és közben rendesen meg is dorgálta az X-Faktor mentorát:

Természetesen nemcsak Gáspár Laci akadt Lakatos Márk horgára, hiszen rengeteg celebnek beszólt már az utóbbi hetekben. A minap az ország jelenleg talán legmegosztóbb hírességét, Tóth Gabit sem kímélte, ugyanis az énekesnő elég furcsán fogalmazta meg a gondolatait a Sztárban sztár leszek! egyik adásában, a szavai pedig rögtön megütötték a stylist fülét, majd a TikTokon reagált rájuk.

„Tóth Gabika, az imádkozó matyóbaba azt mondta valakinek a műsorban, hogy »és ő legálisan a társadalom része«. Valaki tanítsa már meg a kis nőt beszélni, vagy rúgdossa el az érettségiig, mert szerintem azért sokat használna”

– mondta Lakatos Márk.

A híresség ott rúgott bele Tóth Gabiba, ahol valószínűleg a legjobban fáj neki, hiszen az énekesnőt többször is betámadták már azért, mert nincs meg az érettségije, így ez a téma nem először jön elő, mikor valaki beszól neki. Lakatos Márk lehet, hogy ezzel a megnyilvánulásával a szokásosnál kicsit keményebb volt, de a követői az eddigi visszajelzések alapján egyetértenek vele, így a stylist ismét mondhatni szócsöve lett az embereknek.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás