promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi beismerte, hogy egy bazári majom - mi történt az élesnyelvű drámakirálynővel?
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek mestere nem csak celeb, hanem hétköznapi anya is.

Október 11-e a leánygyermekek világnapja. Talán eme alkalom is párosult ahhoz, a kivételesen őszi jó időhöz, hogy Tóth Gabi játszóterezzen egyet a kislányával. A lányával, akit ő is és Krausz Gábor is távol szeretne tartani a médiától: nem akarják kitenni a gyereket annak, hogy vadidegenek fotózgassák és megismerjék. Meg szeretnék hagyni neki a jogot, hogy saját maga döntse majd el, mennyire és mi módon akar majd belépni a „híres szülők gyermeke vagyok" rivaldafénybe.

A minap a játszótér után a már-már lassan a botrányairól híres énekesnő a hivatalos Instagram Storyjában osztotta meg, hogy mi történt velük, amikor éppen hazafelé tartottak. Teljesen kiakadt attól, hogy vadidegen emberek jogot éreznek arra, hogy fotózgassanak és videózgassanak másokat, majd még nekik áll feljebb, ha kérdőre lesznek vonva.

„Van ám abban valami fura érzés, amikor az ember elmegy a gyerekével a játszótérre, és azt látod, hogy valaki messziről, egy idegen, felnőtt, középkorú férfi éppen videóz vagy fotóz téged, mikor a gyerekeddel játszol. És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok…"

- kezdte Gabi, majd ugyanolyan idegesebb és feszültebb hangtónussal folytatta,

„Még neki állt feljebb, mikor szóltam neki, hogy legyen kedves ne fotózzon, törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát »Én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?« Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom"

Megértem, hogy miért akadt ki, mert valóban, ha megkérünk valakit szépen, hogy ne csinálja és a másik csak azért is kikelve magából, folytatja, akkor érthető a feszültségünk oka. De Gabi, nem esik le a párhuzam? Ha kérdőre vonsz valakit, akkor egyből nem eshetsz neki, nem sértődhetsz meg azon, ha téged is kérdőre vonnak valami miatt.

„Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok"

- fejezte be a felvételt, bevetve a szokásos ismert kártyát, hogy azoknak a személyeknek, akiket mindenki ismer a TV-ből vagy bárhonnan, muszáj mindig és mindenkinek megfelelniük? Ők sosem lehetnek csak és kizárólag hétköznapi szülők, hétköznapi gondokkal?

Kár, hogy kijelentette, és nem kérdezte. Bár megkért Gabi a végén, hogy figyeljünk oda egymásra. Azt mondta, az embereknek sokkal jobban oda kéne figyelnük egymásra, mindenféle helyzetben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás