promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kiakadt a történteken, igazságtalannak érzi az egészet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi teljesen kiborult.

Vasárnap volt a Sztárban sztár leszek! idei évadának első élő show-ja, amiben ezúttal is elképesztő átalakulásokat és produkciókat láthattunk. A műsor rögtön egy drámai bejelentéssel indult, ugyanis Pápai Joci egyik versenyzője, Kálóczi Réka az egyik próbán súlyosan megsérült, emiatt pedig fel kellett adnia a versenyt. A fiatal lány helyére az egyik, középdöntőből kiesett énekest hívták vissza.

A versenyzők mindent megtettek, hogy a legjobbat nyújtsák a színpadon, és megnyerjék maguknak a nézők szavazatait, de mindig kell lennie valakinek, aki az utolsó helyen végez, és ki kell esnie. Az est legjobb produkciójának a Kálóczi Réka helyére visszajött Kökény Dani performanszát választották a nézők, ezért ő lett a napi győztes. Az utolsó két helyen Piltman Anna és Tímea Göghova végzett, akikre egy második körös szavazáson lehetett voksolni. Végül a nézők úgy döntöttek, hogy a Németországban élő magyar énekesnek kell távoznia.

Mestere, Tóth Gabi ezt nagyon igazságtalannak érzi, hiszen nem gondolja azt, hogy Tímea produkciója lett volna a leggyengébb az első élő showban:

„Nem értem, mi történt. Megvan a szenzáció, a műsor megy, az emberek felháborodhatnak, és a kattintások csak nőnek. Nekem ebből az egészből ez jön le. Timinek itt lett volna a helye, és a döntőig itt van a helye. Menni fogunk tovább bárhogyan is. A legnagyobb pillanatokat Timi okozta ennek a műsornak. Szerintem ebben mindannyian egyetértünk”.

Tímea szerint az állhat a dolog hátterében, hogy külföldi magyar, és emiatt ellenszenvet válthatott ki a nézőkből. Az énekes szerint nem volt olyan rossz a produkciója, hogy az kiesést érdemelt volna:

„Arra tudok gondolni, hogy nem bírnak elfogadni a nézők, ugyanis Németországban élek. Nem tudják, hogy mit keresek itt, és úgy gondolhatják, hogy adjam át a helyem a magyaroknak”.

Tímea Göghova hozzátette, hogy ha tovább is jutott volna, nem nyerhette volna meg a Sztárban sztár leszek!-et, mert véleménye szerint egy külföldön élő magyarnak ez nem adatik meg.

Nézzétek vissza, hogyan énekelte a Freddie Mercury-nak maszkírozott Tímea a Don't Stop Me Now című Queen-slágert. Szerintetek is kiesős produkció volt?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás