promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk úgy beolvasott Marics Petinek, hogy Szikora Robi is kapott belőle
Borítókép:  TV2 (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk magyarok tízezrei előtt gúnyolta ki Tóth Andi szerelmét, Marics Petit.

Mondhatjuk, hogy Lakatos Márk az ország legstílusosabb megmondó embere, hiszen a mókás, beszólogatós TikTok videóit rengetegen nézik, ráadásul folyton feltörli a padlót a különböző celebekkel. Nemrég például Majkának és Pápai Jocinak ment neki, amiért szerinte az új, „Barokk” című slágerüknek semmi köze a konkrét barokkhoz – sőt, burkoltan le is butázta őket emiatt, ezt pedig már Majka sem bírta szó nélkül hagyni:

Lakatos Márk a minap is készített egy TikTok videót, amiben arra reagált, hogy milyen sokan betámadták nemrég az ismert influenszert/TikTokert, az Amerikában élő Forstner Csengét, amiért az egyik videójában egyesek szerint furcsa akcentussal mondta, hogy „fehércsokis shékeneszpresszou”. A stylist bevédte a fiatal hírességet, de közben sikerült úgy kigúnyolnia a VALMAR énekesét és Tóth Andi kedvesét, Marics Petit, hogy még Szikora Robi is kapott belőle.

„Figyeljetek! Valamit magyarázzatok már meg nekem: azok, akik teljesen ki vagytok borulva a Forstner Csenge angolos kiejtésén, a »shékeneszpresszou«-tól, és ontjátok a kommenteket, vajon mit szóltok ahhoz az affektáláshoz, amit mondjuk a Marics Peti végez? Tehát, ez az »annyira laza vagyok, hogy már azt sem tudom, hogy beszéljek«... Basszus! Ez nem ugyanaz? Csak nem angolos, hanem Szikora Robis. Mind a kettő rendben van. Egyébként a Csenge is affektál egy picit, a Marics is affektál, én is affektálok, de miért kell ezért pont a Csengét kipécézni?”

– mondta Lakatos Márk.

Lehet, hogy jó helyről érkezett Lakatos Márk megnyilvánulása, de közben azért mégis odaszúrt Marics Petinek az affektálásért, mielőtt elmondta, hogy emiatt nem kéne másokat bántani – szóval kicsit vegyes a stylist mondanivalója és üzenete, de azért talán jobb lenne megfogadni a burkolt tanácsát, és nem beszólni ilyesmi miatt senkinek.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás