Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
VV Barna annyira fűrészelte VV Renit hátulról, hogy már a mikrofon se bírta

VV Barna annyira fűrészelte VV Renit hátulról, hogy már a mikrofon se bírta

Színes

VV Barna annyira fűrészelte VV Renit hátulról, hogy már a mikrofon se bírta

Színes

BTP 08:38

Az elején még VV Piros is odafeküdt hozzájuk.

Nincs piros lámpa senkinél, és zakatol tovább a Való Világ 11, ami elég hamar elért a csúcspontra az RTL csatornáján. Mindenki azt hitte, hogy a villalakóknak kell majd egy kis idő, hogy feloldódjanak, de olyan, mintha már több hónapja játszanák ezt a játékot.

Bizony azt sem szabad elfelejteni fejben, hogy ez egy játék, aminek 36 millió forint a tétje, és ez valóban megváltoztathatja egy ember életét. A Való Világ 10-ik évadát végül VV Vivi nyerte meg. Ezzel hatalmas meglepetést okozott fél Magyarországnak, mivel a többség esélytelennek tartotta, és ezzel a benti versenytársai is így voltak. Jól nézzünk körbe, hogy kik vannak odabent, mert közülük lesz valaki a győztes.

A villalakók VV Melinát igazi szürke kisegérnek tartották, de mindenképpen be szerette volna bizonyítani, hogy egyáltalán nem az. A villalány úgy döntött, hogy VV Henrikkel csap össze, aki még szintén nem tudott annyira kibontakozni. A nézők döntöttek, és VV Melina hatalmas győzelmet aratott a VV11 első párbaján.

Persze sokan VV Melina mellett álltak, szóval a villalakó Danira, Lisszára, Renire, Pirosra, Ákosra és Sajtira támaszkodhat a Párbajra való felkészüléskor.

Közben VV Barna nem áll le, és szeretné a legjobban kiélvezni a Való Világ adta lehetőségeket. A villafiú és VV Reni nem zavartatva magukat a nappaliban akcióztak. VV Piros nem szeretne osztozni, de nagyon úgy néz ki, kénytelen lesz.

Az már csak még pikánsabbá teszi a jelnetet, hogy a páros csak akkor állt le, amikor VV Piros befeküdt eléjük. Miután a lány kiment, utána folytatódott tovább a huncutkodás. VV Barna olyan szinten „reszelt”, hogy a mikrofonja is alig bírta, bár ezt hallani is lehet.

Úgy néz ki akármi is lesz, VV Barna és VV Reni mindig rá fognak találni egymásra. Ezt anno a hálón kívül csak VV Virág és VV Dani merte megcsinálni.

Borítókép: RTL