promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Lissza és VV Reni is szörnyen izgató zuhanyzás közben – less be velünk a Való Világ fürdőjébe
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A lányok többsége még fél egy kicsit a kameráktól, de VV Lissza már ledobta a bikinifelsőjét.

Nincs megállás, és zakatol tovább a Való Világ 11, ami elég hamar beindult. Mindenki azt hitte, hogy a villalakóknak kell majd egy kis idő, hogy feloldódjanak, de olyan, mintha már több hónapja játszanák ezt a játékot.

Bizony ezt sem szabad elfelejteni fejben, hogy ez egy játék, aminek 36 millió forint a tétje, és ez valóban megváltoztathatja egy ember életét. A Való Világ 10-ik évadát végül VV Vivi nyerte meg. Ezzel hatalmas meglepetést okozott fél Magyarországnak, mivel a többség esélytelennek tartotta, és ezzel a benti versenytársai is így voltak. Jól nézzünk körbe, hogy kik vannak odabent, mert közülük lesz valaki a győztes.

A villalakók VV Melinát igazi szürke kisegérnek tartották, de mindenképpen be szeretné bizonyítani, hogy egyáltalán nem az. A villalány úgy döntött, hogy VV Henrikkel csap össze, aki még szintén nem tudott annyira kibontakozni. VV Lamin után közülük fog majd valaki kiesni, de az már a közönségen múlik, hogy kit nem akarnak tovább nézni a Való Világ 11-ben.

Végül Rico, Barna, Márió, Bibi, Kriszti és Anita biztosította róla Henriket, hogy mellette állnak a Párbajon, míg Melina Danira, Lisszára, Renire, Pirosra, Ákosra és Sajtira támaszkodhat a Párbajra való felkészüléskor. Ma este valaki biztosan elhagyja a villát.

Közben nem árt figyelni a többi történést is, mert olyan drámák vannak, hogy a nézők sokszor tényleg csak kapkodják a fejüket.

Mi azonban egy kis kukkolást hozunk most mindenkinek, mert hát a VV11 azért erről is szól. Mindenki tudja ugyebár, hogy a BeleValóVilág kamerái elől nem menekülhetnek a játékosok.VV Lisszát már láthattátok, ahogy VV Ákos nagyon dögös fotókat készít róla.

Eddig a zuhanyzóban csak a pasik meztelenkednek, de a női villalakók még nem mertek villantani, csak bikiniben. Kivéve VV Lissza, aki már a bikinifelsőjét is ledobta. VV Renit is láthatjátok egy izgató kék fürdőruhában.

Ugyebár VV Reni VV Barna álomnője VV Piros mellett, persze csak az ágyban. Múltkor a villafiú minden határt átlépett, mert mind a kettejük ágyába bemászott. Addig fogja feszíteni a húrt, amíg még végül összejön az édeshármas. VV Lisszával biztosan nem, mert ő VV Sajtit akarja nagyon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás