promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tettlegességig fajult VV Piros és VV Anita balhéja, kizárhatják az egyik játékost?
Borítókép:  RTL (screenshot/ValóVilág)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kellett sokat várnunk egy jó kis féltékenységi drámára.

Amikor már kezdenéd kicsit jól érezni magad, hogy az emberek nem is olyan rosszak, mint amilyenek tűnnek, rögvest képen nevet az Isten is. VV Bibi mély vallomása egy kis remény volt a VV11 zajos és hangos világában, ahol látszólag tényleg minden megtörténhet. Még egy mondhatni értelmes videó is kijött a napokban 8 villalakóról, akik villámkérdésekre válaszoltak, olyan kérdésekre, hogy mit jelent számukra a színház, vagy hogy a pénz és a hírnév közül melyiket választanák. Azt mondtam ezekre a megnyilvánulásokra, hogy rendben van, nem olyan vészes, mármint ez is relatív, de oké.

Aztán hirtelen, mint derült égből a villámcsapás, az egyik napközbeni beszélgetés teljesen rátette a lenyomatát a nap hátralevő részére. A nagy döntésük után a villalakók leültek és mindenkinek szemtől-szembe elmondták, hogy valójában ki miért szavazott éppen arra, akire. Az őszinteség hevében VV Anita is fellelkesült és VV Barnához intézett egy kérdést:

„Mit érzel a két lány, VV Piros és VV Reni iránt?"

A fiú reakciója annyira emberi, hogy ennél emberibb nem is lehetne, hiszen annak ellenére, hogy biztos volt egy jövőbeli veszekedésben, csak azért is megdöbbentően kimérten reagált a feltett kérdésre. Csak annyit mondok, hogy állítása szerint VV Piros iránt nem érez semmit szexuálisan, VV Reni iránt azonban igen, viszont az utóbbi lány érzelmileg és intelligenciában nem fogja meg őt. A vallomás első felét maguk a nézők tudnák megcáfolni, és szerencsére TikTokon van is bizonyíték:

A múltat fel is hozta VV Anita kérdése után VV Piros a főszereplő fiúnak, mert nem értette, hogy VV Barnának miért kell hazudnia arról, hogy nem érez semmit, vagy ha tényleg nem érez semmit, akkor vele miért próbálja elhitetni közben, hogy érez, és ezt a felettébb naiv monológot újfent Anita sem bírta elviselni. Aminek köszönhetően egy jól irányzott beszólással be is szólt a másik leányzónak azután, hogy Piri leMILFezte a szőkeséget:

„Úgy nézel ki, mint egy rosszul sikerült kisfiú."

VV Barna csak az olajat öntötte a tűzre, csak elindított egy lavinát, itt már nem igazán szólt bele a csetepatéba, ahogy az est hátralévő részében sem volt aktív fél. A két barátnő, VV Piros és VV Reni viszont annál inkább, és a sírva üvöltözős vita közepette mindent is egymásnak vágtak, mint az igazi legjobb barátok, akik képesek egy srác miatt összeveszni, csak ezt még saját maguknak sem vallják be.

„Miért hazudnék neked, szedd már össze magad! Szerintem mindent elmondtam neked"

– kezdte Reni Pirinek, miután a kiborulása után az utóbbi lány is csatlakozott a drámához: milyen jó hangulat uralkodik a szabadság villájában, nem igaz? A lányok többsége szerint Piros tagadja maga előtt is, hogy oda és vissza van az említett fiúért, és ezért éli meg így azt, hogy Reni a szeme láttára pacsizott le Barnával vagy hogy nyíltan vállalta ő is, hogy neki is bejön szexualitás szempontjából.

Érdekes, hogy a vita hevében csak Pirire mondták, hogy amúgy értelmes lány, és azért kiabálnak vele, hogy kezdjen el végre gondolkodni:

„Hagyjátok már ezt a versengést, nem versengek. Szerinted az érzelmiszintemen én veszekedni akarok?"

És veszekedett tovább. Van egy olyan érzésem, hogy eljön még az az idő, amikor a két most még jóbarátnak mondó nőnemű egymást fogja kihívni egy párbajra, ha addig egyáltalán VV Piros eljut, mert a Blikk azóta kiszúrta hála a 0-24 órás élőadásnak, hogy Anita és Piri veszekedése kicsit elfajult. Tudniillik:

„összetört tojáshéjak hevertek szanaszét a földön, porfelhőben úszott a villa, miközben VV Piros egy tojással a szájában kergette meg villatársát – amit káromkodás miatt kellett büntetésként a szája közé vennie – miközben a két versenyző különböző élelmiszerekkel dobálja egymást."

Meglesz az első kizárása az idei Való Világnak is?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás