promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra, Mészáros Mercédesz, és Szalai Ádám barátnője is bikiniben csavarta el a pasik fejét – Nézz körbe, hogy melyikük volt a legbevállalóssabb
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Attól, hogy Magyarországon beindult az ősz, rengeteg hazai híresség szabadult meg a ruhájától, köztük Szegedi Fecsó párja is.

Bár anno a bulvársajtóban jelentek meg hírek arról, hogy Szegedi Fecsónak és Géczi Beatrixnek voltak hullámvölgyeik, de a kapcsolatuk most ott tart, hogy hamarosan érkezik az első közös gyermekük. Utóbbi nem fél magát most sem megmutatni bikiniben, és büszke a hatalmas terhes pocakjára.

Ördög Nóra ritkán szabadul meg a ruháitól, de most ismét megtette egy reklám kedvéért. Tudjátok, hogy ő inkább az egyrészes stílust kedveli, viszont így is forró kép született.

Biztosak vagyunk benne, hogy emlékeztek még Carmen Electrára. Meztelenül anno még a magyar FHM címlapján is feltűnt. Nem mondhatjuk rá, hogy eljárt felette az idő, mert még mindig úgy néz ki bikiniben, mint egy 20 éves tini. Most egy abszolút hipnotizáló neonzöld fürdőruhát vett fel.

Egy másik ötvenéves híresség, Gwyneth Paltrow is úgy döntött, hogy a születésnapja alkalmából meztelenre vetkőzik, persze csak művészien, amiért még az Instagram sem oszt ki büntetést.

Szalai Ádám elbúcsúzott a válogatottságtól, aki 86 alkalommal öltötte fel magára a címeres mezt. A magyar csatár Németország ellen ráadásul gyönyörű találatot szerzett a Nemzetek Ligájában, amit megválasztottak a forduló góljának. Szalainak egy gyönyörű német modell, Krista Tcherneva a párja, aki nemrégiben adott életet első közös gyermeküknek. Tátott szájjal fogjátok nézni, hogy milyen gyönyörű bikiniben.

Debreczeni Zita pocakja közben még csak most fog kerekedni, de az egyik fehérnemű fotózáson már látszott, hogy készülőben van valami.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Mészáros Mercédesz is eszméletlenül bevállalós volt, és a kanadai hidegben vetkőzött le. Hozzá is tette, hogy egyáltalán nem őszinte a mosolya. Emily Ratajkowski ennél jóval szerencsésebb volt, mert a strandon, verőfényes napsütésben sütette magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás