promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsó párja bikiniben villantotta meg a terhes pocakját, míg Ördög Nóra egy elegáns fürdőruhában bukkant fel – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Playboy egyik sztárja, Azura Grace is reflektorfénybe kerül.

Szegedi Fecsó már jó ideje együtt van Géczi Beával. A szőke szépség anno még Instagramon közölte az országgal, hogy még magasabb szintre emelik a kapcsolatukat, mivel gyerekük lesz. Elég sokáig tudták titokban tartani a hírt, mivel Fecsó párjának a hasa már elég hatalmas. Most a medence szélénél Bea bikiniben is megmutatta magát, aki elképesztően dögös a terhes pocakjával. Nem rég kiadott egy klipet is, de azt nem aratott nagy sikert.

Ördög Nórát a gasztronómiai szerelmesei minden nap láthatják a TV2 képernyőjén, mivel zakatol a Séfek séfe. Persze a versenyzők nem igazán kedvelik a műsorvezetőt, mivel mindig ő jelenti be a nehezítéseket. Nóra most visszasírja kicsit a nyári napsugarakat, de így is meg tudja magát mutatni kívánatos fürdőruhában.

Végül érkezzen a Playboy egyik modellje, Azura Grace, aki természetesen nem fél ledobni a melltartóját a közönségnek, de egy művészi fotón pózolt már meztelenül is régebben. Influenszerként természetesen van OnlyFans-oldala, de manökenként is lesz jövője a szakmában.

Nem volt elég a mostani válogatás?

[[cikk1]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás