promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Mercédesz a kanadai hidegben mutatta meg a melleit, míg Emily Ratajkowski a strandon sütette magát bikiniben – válogatás
Borítókép:  Cider Shop - Mercedes Blanche official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Mollye Rogel karrierjének is adunk egy kis löketet.

Senki se feledje, hogy bár mi mindig Mészáros Mercédeszként mutatjuk be, de a magyar származású modellt Mercedes Blanche néven ismerik külföldön. A Kanadában élő Mercedes mindig olyan képeket tud a követői elé tárni, amik a legvadabb Playboy címlapokon is megállnák a helyüket. Most a Banff nevű kis településen vetkőzött le a követőinek. A képhez hozzátette, hogy hamis a mosolya, mert a fotó készítése közben őrülten hideg volt.

Emily Ratajkowski már édesanya, de a modellkedésnek nem akar hátat fordítani. Aki kicsit Emily mögé akar látni, annak érdemes elolvasnia az életrajzi könyvét, a My Bodyt. Mészáros Mercédesz valószínűleg szívesen cserélt volna helyszínt a modellel, mivel a világsztár vakító napsütésben vetkőzött le bikinire. Több kép is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Végül érkezzen egy feltörekvő amerikai modell, Mollye Rogel. A fiatal lánynak még elég kevés rajongója van, de ha meglátjátok, milyen fotókat szokott posztolni, akkor lehet rögtön bekövetitek az Instagram-oldalát. Az első képen rögtön egy aprócska bikinialsóban láthatjátok.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás