promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám barátnője elképesztően néz ki bikiniben, Gianni felesége pedig fehérneműben - válogatás
Borítókép:  Lauris Kalnins - ICONIC MANAGEMENT (Official)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik Kristen Kiehnle, akinek szinte átszakítja a mellbimbója a bikinijét.

A Nemzetek Ligája zárófordulójában hiába kaptunk ki Olaszországtól, a szurkolók elégetettek voltak a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményével, és gyönyörűen búcsúztak Szalai Ádámtól is, akinek ez volt az utolsó, 86. meccse a címeres mezben. Ezzel a csatár megelőzte Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás kapitányát, egyúttal utolérte az örökrangsor hetedik helyén álló Grosics Gyulát.

A csatárnak egy gyönyörű német modell, Krista Tcherneva a párja, aki nemrégiben adott életet első közös gyermeküknek. A rovatunkban visszamegyünk kicsit a múltba, és megmutatjuk nektek Ádám kedvesét bikiniben.

Debreczeni Zita már a fotózással van elfoglalva, de azért néha bevállal még néhány modell munkát. Most is így tett, szóval láthatjuk egy igazán kívánatos fehérneműben. Gianni és a felesége a második gyereküket várják. Amikor a kép készült, éppen 12 hetes terhes volt, de még ügyesen őrizte a titkot.

Zárásként érkezzen egy fiatal csodálatos modell, Kristen Kiehnle. Neki egyértelműen az a legpikánsabb fotója a múltból, amikor felvett egy aprócska bikinit, amiket ráadásul majdnem átszúrnak a mellbimbói. Annyira csábító, hogy biztosan azonnal be fogjátok követni az Instagram-oldalát.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás