promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Carmen Electra ismét a melleivel hódít, míg Gwyneth Paltrow minden ruhát ledobott magáról – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az csak véletlen, hogy Carmen Electra és Gwyneth Paltrow mind a ketten ötven évesek.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Hiába lett áprilisban ötven éves, még nem akar hátat fordítani a szakmának, bár ilyen testtel nem is szabad. Fénykorában ugyebár rengetegen címlapon láthattuk, de a Playboynak is levetkőzött. Nem tud felette eljárni az idő, és ezt be is bizonyította egy fiatalos bikinis képpel. Abszolút hatásos és hipnotikus ez a neonzöld fürdőruha.

Kérdezhetné valaki, hogy mi ez most, az ötvenesek klubja? Akár lehetne az is, mivel Gwyneth Paltrow az ötvenedik születésnapján vetkőzött meztelenre. Az Oscar-díjas színésznő testének bizonyos részeit arany fedi. Paltrow azt is meg akarta mutatni, hogy úgy fogadja el a testét, ahogy van. Ez az igazi művészi erotika. Több fotó is van, szóval ne felejtsetek el lapozni!

Végül érkezzen egy fiatal szépség is zárásnak. Emily Elizabeth nem aprózza el a dolgokat, és influenszerként már 1,9 millió követőtábora van Instagramon. A 24 éves lány rengeteg pikáns képet osztott meg mostanában, mi pedig megmutatjuk nektek a legjobbakat!

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás