promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág nagyon azt akarta, hogy valaki bedugja a nyelvét a szentélyébe – időkapszula
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy évvel ezelőtt VV Virág nagyban élvezte a villalétet, de a Barátok közt rajongói azonban szomorú híreket kaptak.

A Való Világ szereplői még a karácsonyt is bőven a villában töltötték tavaly, szóval sok olyan pillanat lesz, amikor múltat idézünk tőlük. Aki nézte a szériát, az tudja, hogy a dráma mellett rengeteg kínos jelenetet is kaptunk a játékosoktól.

A villa legfiatalabb lakója VV Virág volt, aki szörnyen vágyott a szexre. VV Danival akkor már alakult valami, de a határok átlépése még később jön. Pont ezért mondta Virág ezt VV Robinak:

„Tudod mi volt ma velem? Egész nap g..i… mondom, ha most nem nyal ki valaki, akkor én idegbe jövök”

VV Robit amúgy nem olyan rég A Konyhafőnök VIP-ben láthatták a nézők. Ide kattintva meg is nézhetitek hogyan szerepelt.

A 2020. november 30-a egy igazi gyásznapként vonulhatott be a Barátok közt rajongók szívébe, ugyanis az RTL Klub ekkor jelentette be, hogy a sorozat véget ér.

A sorozat nézettsége romlott, és a csatorna ezért döntött úgy, hogy 22 év után lezárja a sztorit. Azóta a nézők már láthatták a záróepizódot is.

Holnap bizony már december, és a többségen szép lassan elkezd eluralkodni a karácsonyi láz. Nálunk ezen a napon jelent meg Karácsonyi meglepi-nek a kritikája. Kristen Stewart tavaly még romantikus komédiázott, most meg kritikusok dicsérgetik, hogy mennyire fantasztikus alakítást nyújtott Diana hercegnőként a Spencer-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás