promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ sztárja megcsinálta A Konyhafőnök VIP történetének legnagyobb bukását – videó
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ekkor esést talán még nem láttunk a műsor történetében.

Ezen a héten Sárközi Ákos versenyezőin van a sor, hogy bizonyítsanak, és bizony most is minden nap kiesik valaki, hogy kialakulhasson a top 6-os mezőny.

Az első feladatban Sárközi Ákos kedvenc alapanyagaival dolgoztak a VIP-szakácsjelöltek: tollas fürj, tollas indiai futókacsa, kopasztott liba, rosé durbincs, halibut, mangalica gerinc. Ismét a szerencse döntötte el, ki-melyik nyersanyaggal foglalkozhatott. A hatalmas mangalica gerinc és a tollas állatok újfent drámai feszültséget okoztak a konyhában!

A második feladatban a kékek mentora, Sárközi Ákos, egy részéről szokásosan "könnyűnek" titulált ételt készített el a zsűripultban, csak egy kis "csirkét és karfiolt" csinált, amit a versenyzőknek "csupán" le kellett másolniuk. A versenyzők többsége az "életéért küzdött" a feladat során, amit Fördős Zé és a séfek nem győztek élvezni.

Sárközi Ákos csapatában küzdött a Való Világ 10 második helyezettje, Ollár Robi, aki hatalmasat esett a konyhában.

A játékos iszonyatosan szimpatikus volt a többségnek, és sokan szurkoltak neki, mivel látszott rajta, hogy nagyon akarja ezt az egészet, de nem igazán ment neki a dolog. Fördős Zé azonban megdicsérte Robit azért, mert ennyire pörgött. Ez a verseny erről szól, de a Való Világ sztárjának a tányérja nem sikerült jól.

Végül VV Robi és Gubik Petra kerültek a kiesés szélére, és az egyiküknek bizony távoznia kellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás