promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva durván helyre tette Tóth Gabit: „Kezeltesse magát!”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva megint keményen nekiment Tóth Gabinak, ugyanis nyilvánosan üzent neki, és abban nem volt köszönet.

Tóth Gabi mostanában rengeteg támadást kap a népies, vallásos stílusváltása miatt, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy csak megjátssza magát. Az énekesnő nemrég arra kérte az embereket, hogy ne bántsák őt a hite miatt, de úgy látszik, hogy ezzel nem hatotta meg Baukó Évát – sőt, a Való Világ egykori játékosa ennek hatására elég megalázó módon beszólt neki.

„Pfuuu de k*rva unalmas!!! “Aki kur...nak áll, ne csodálkozzék , ha megb@sszák!” Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa? inkabb maradj csendben, most màr és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszàba és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni. Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek ..( természetesen a rád jellemző közönségeséggel )”

– írta Baukó Éva.

A híresség nem először támadta be Tóth Gabit, ugyanis régebben is volt rá példa, hogy durva szavakkal illette őt, és úgy tűnik, hogy azóta se lett jobb a kapcsolatuk – sőt, bizonyos szempontból kicsit úgy érezhetjük, hogy Baukó Éva kifejezetten a céltáblájára tette az énekesnőt, akiről sosem fél fájdalmasan őszinte véleményt megfogalmazni.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás