promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva megint keményen beszólt az RTL Klubnak – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva tegnap este ismét nekiment az RTL Klub Survivor című műsorának, és elárulta, hogyan fogják visszahozni Zsófit.

A Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva sosem félt megosztani a sokszor fájdalmasan őszinte véleményét a világgal, nemrég viszont talán minden eddiginél nagyobb botrány alakult ki körülötte pár keresetlen mondata miatt: a híresség nyilvánosan fedte fel, hogy az információi szerint ki fogja nyerni az RTL Klubon futó Survivor című kaland-realityt, majd elég komoly dologgal vádolta meg a készítőket.

A balhé nem akart csillapodni, ugyanis még Sebestyén Balázsék is kemény szavakkal illették emiatt Baukó Évát, de úgy tűnik, hogy őt egyáltalán nem érdeklik a támadások – tegnap este kiesett a Survivor legutáltabbnak tartott játékosa, Zsófi, ezzel kapcsolatban pedig ismét egy nagy port kavaró posztot közölt.

„SURVIVOR SPOILER   : A következő adás tartalmából : Folytatódik a dráma, Tibi nem bírja tovább feladja: És vajon kit tesznek vissza a kiesettek közül? Találjátok ki”

– írta Baukó Éva, és ezzel a burkolt, de annál erősebb beszólással továbbra is arra célzott, hogy a Survivor készítői belenyúlnak a műsorba, hogy Zsófi nyerhessen.

Zsófi szereplése a műsorban rengeteg feszültséget szült, ugyanis elég nehezen jött ki a játékostársaival, akik a jelek szerint már nagyon várták, hogy kiessen – de Baukó Éva bejegyzése alapján túl korán örültek, mivel ha igaza van, akkor Zsófi hamarosan visszatér, és újból megzavarja a sokszor egészen kellemetlennek mondható stílusával a nyugalmat.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás