promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva nagyon kiakadt, komoly dologgal vádolja a Survivor készítőit
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva szerint az RTL Klubon futó Survivor kreatív producere belenyúl a műsorba, hogy így mentsen meg egyes szereplőket.

Nemrég kezdődött az RTL Klubon a Survivor című kaland-reality új évada, amiben a civilek, illetve a celebek csapata küzd a győzelemért. Már az első adások után is rengeteg emlékezetes pillanattal gazdagodhattak a nézők, de úgy tűnik, hogy Baukó Évát nem sikerült meghódítaniuk a készítőknek, hiszen a Totem után ebbe a műsorba is keményen beleállt a Való Világ egykori versenyzője.

„Survivor : azt hittem az ilyen szintű belenyúlások (amulett) , csak később kerülnek a műsorba. Szerintem  holnap Zsófi kapja majd az amulettet, így menti meg őt a természetes kieséstől a kreatív producer. Szerintem így könnyű lesz a fináléba kerülni ....”

– írta Baukó Éva.

Ez egy elég komoly vád a híresség részéről, mivel ezek alapján szerinte a kreatív producer belenyúl a műsorba, így alakítva a Survivor végkifejletét.

A visszajelzések alapján voltak, akik hozzá hasonlóan vélekednek, de rengeteg támadást is kapott, hiszen egyesek azt állították, hogy csupán irigységből szól be a Survivornek – nem is kellett sokat várni Baukó Éva fájdalmasan őszinte reakciójára, amivel mindenkit helyre tett:

„Irigy a lónak a f*szát, már regen lenyilatkoztam, hogy nem szeretnek szerepelni. De tv néző vagyok, pontosan tudom exszereplőként, hogyan készül egy tv-műsor. És nem szeretem, ha ennyire hülyének nézik az embert, ha te szereted, akkor hidd csak el nyugodtan amit ott látsz”.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás