promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Évát teljesen kiakasztotta a Totem - könyörtelenül nekiment a TV2-nek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori szereplője éles kritikát fogalmazott meg a műsorral kapcsolatban közösségi oldalán. 

Mint ismert, múlt vasárnap elkezdődött a TV2 új kaland reality-je, a Totem, ahol a farkasok és a szarvasok csapata küzd meg egymással. Baukó Éva viszont már a szereplők bemutatásánál éles kritikát fogalmazott meg közösségi oldalán. Az egykori villalakó szerint a sorozat alapból a Survivor összeollózott, Tescos változata, a hírességek pedig egyáltalán nem is híresek. 

"Az egészet le is szarnám, de azért csak hangosan felröhögtem azon az “apróságon”, hogy 44 évesen 20 év süllyesztő után, úgy szerepelni, hogy még mindig VV Leo a nevem, az mégiscsak a csicskaság csimborasszója"

- írta Éva a korábbi Facebook-posztjában. 

A "megmondóember" a hétfő adást követően sem kímélte az új műsort és ismét a földbe döngölte a szereplőket. 

"Egy ismerősöm szerint a TOTEMET màr csak az mentené meg, ha Oczella Eszter és Szabó Dóra nyomnának egy hardcore leszbishow-t a jurta közepén, és ezzel párhuzamosan az elméjében teljesen megkattant Szőke Zoltán valódi ácskapocsokkal és hatalmas ácskalapácscsal megfeszítené Varga Viktort és VV Leót, akik vérezve üvöltenék, hogy Celeb vagyok Ments ki Innen!!!"

- osztotta meg véleményét a közösségi oldalán.

Éva egyébként nemrégiben Mallorcán nyaralt, ahol szuper szexi képeket osztott meg magáról. Az egyik fotó aztonban egy picit furcsára sikeredett, ugyanis a Való Világ sztárja ijesztően vékony darázsderekat varázsolt magának. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás