promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabiék gyerekét sem kímélte az egyik kommentelő - Krausz Gábor teljesen kiakadt
Borítókép:  Tóth Gabi - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi rengeteg negatív kommentet kapott, de most a gyerekét is célba vették.

Akkor indult el minden, amikor Tóth Gabi bemutatta „Az én szívem” című új szerzeményét, amihez egy videóklipet is forgattak. A felvétel természetesen jelenleg is ott van a legfelkapottabb videók között a felületen, de a dal mégis több diszlájkot kapott, mint lájkot.

Azután az emberek azért kezdtek el lázongani, mert kiderült, hogy az énekesnő lesz az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik sztárfellépője, aki Ferenc Pápa miséje előtt énekelhet.

"Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan"

- fejtette ki a véleményét Tóth Gabi a Család.hu-n lévő blogján.

Közben akadt egy olyan kommentelő, aki már túl messzire ment, és nem csak Tóth Gabit támadta be, hanem a gyerekét is.

Az énekesnő férje, Krausz Gábor ennél a pontnál már nem bírta magában tartani a véleményét, és muszáj volt megszólalnia.

„Ide jutottunk emberek. Az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye. (…)Minden jóérzésű embertársamnak üzenem, hogy nem az a megoldás, hogy csöndben tűrjük a megaláztatást. A megoldás, hogy magadba nézel és megkérdezed magadtól, hogy az akit én megalázok nyílvánosan, az akinek a gyereke halálát kívánom, az az ember mit tett ellenem….”

- írta a séf Facebookon.

A legtöbb rajongó természetesen igazat adott Krausz Gábornak, és leírták, hogy ezek az emberek csak önmagukat minősítik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás