promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva olyan mély dekoltázst villantott, mint a Mariana-árok
Borítókép:  Baukó Éva / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori villalakó, Baukó Éva brutálszexi képet rakott ki magáról, ami egyből melegséggel tölti majd el a lelkünket.

Baukó Évát még évekkel ezelőtt a Való Világ negyedik szériájában ismerhette meg a közönség, ahol az éppen mostanában taxisofőrként tevékenykedő Alekosszal együtt szerepelt. Az akkoriban még VV Évaként elhíresült reality sztárt eléggé megviselte a műsor, így sajnos hosszú időre a padlóra került, alkoholproblémái voltak, de azóta szerencsére már jobban van.

Baukó Éva nem fél kimondani a véleményét, emiatt pedig már többek között Tóth Gabival és Steiner Kristóffal is volt egy kis balhéja, de ettől függetlenül úgy tűnik, hogy imádják őt a követők. Ez a kifejezetten határozott személyisége mellett valószínűleg a csábító fotóinak is köszönhető, amiken általában olyan mély dekoltázst villant, hogy a látványtól szinte megszédül az ember.

Igaz, hogy már öt nap is eltelt az évből, de Baukó Éva csak most kívánt remek 2021-et mindenkinek, viszont ezt hamar megbocsátották a rajongók, hiszen ismét egy nagyon dögös képet mellékelt a kedves szavakhoz, amin csillogó ruhában láthatjuk őt, miközben a fent említett figyelemfelkeltő dekoltázs sem marad el:

Az ünnepek alatt sem tétlenkedett Baukó Éva, akkor például ilyen posztokkal kápráztatta el az embereket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás