Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Taxisofőrnek állt Alekosz, aki kérés esetén még meg is csókolja az utasokat

Taxisofőrnek állt Alekosz, aki kérés esetén még meg is csókolja az utasokat

Színes

Taxisofőrnek állt Alekosz, aki kérés esetén még meg is csókolja az utasokat

Színes

Baranyecz János 10:50

Új munkát talált Alekosz, ugyanis mostantól taxisofőrként keresi a kenyerét, ráadásul nem akármilyen extra szolgáltatást nyújt, hiszen nála még csókkal is végződhet a fuvar.

A Való Világ negyedik szériájának győztese, Alekosz mindig is egy érdekes figura volt a hazai közéletben, és ez leginkább a helyenként egészen furcsa ötleteinek köszönhető, hiszen nemrég szexuális szolgáltatásokat ajánlott fel női raboknak, majd eltökélte, hogy el akar jutni a világűrbe.

Alekosz jó ideje vagyonőrként dolgozik, de mivel mostanában nem igazán tud jól aludni esténként, illetve a koronavírus-járvány is megnehezíti az életet, ezért arra jutott, hogy kipróbálja magát egy új munkakörben.

„Ha sok a gondolat, akkor menni kell, vezetni kell! Összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és taxisofőrnek álltam. Fontos, hogy taxisofőrnek, és nem taxisnak, ez különbség! A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett CB-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást, és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis. Ezek után a várakozó, ácsingózó vendég el tudja dönteni, hogy az én kocsimba száll be, vagy a taxiséba. Nyilván az enyémbe fog”

árulta el Alekosz.

Ráadásul az is kiderült, hogy az egykori villalakó még diszkrét csókot is vállal, ha egy esetleges hölgyutas arra kéri őt, szóval ennyivel is többet nyújt, mint egy átlagos taxisofőr. Alekosz az elit budai kerületeket célozta meg, így a szerencsésebbek jó eséllyel a Sváb-hegyen, illetve a Rózsadombon futhatnak össze vele egy felejthetetlen fuvar reményében.

Borítókép: Alekosz / via ripost.hu