Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alekosz választ kapott, hogy szexelhet-e női rabokkal

Alekosz választ kapott, hogy szexelhet-e női rabokkal

Színes

Alekosz választ kapott, hogy szexelhet-e női rabokkal

Színes

BTP 18:48

Az egykori Való Világ sztár nagyon szeretett volna kielégíteni egy elítéltet.

Ahogyan azt mi is megírtuk, Alekosz mindenképpen le akarta húzni a bakancslistájáról, hogy szenvedélyesen szeretkezhessen egy női elítélttel. Az egykori villa-lakó precízen megosztotta a börtönnel, hogy mik is a tervei.

„A kísérletet, a kalocsai női börtönben szeretném elvégezni. A rab kiválasztásának alapföltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy föltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy”

– írta Alekosz, aki 48 óra együttlétre készült, mialatt csak vizet kér, és meg akarta mutatni az elítéltnek az új szexuális trendeket is. Úgy néz ki, hogy nehezen viseli, mióta szakítottak párjával, Anettel. Ahogy lentebb olvashatjuk, Alekosznak a Tinderezés sem jött be.

Az egész tűnhetett egy afféle médiahacknek, bár Alekosznál tényleg nem lehet tudni, de a Ripost kiszúrta, hogy a börtön válaszolt a celebnek.

„Tisztelt Nagy Alekosz Úr! Megkeresésére hivatkozva az alábbiakról tájékoztatom: A hazai börtönökben nem engedélyezett, hogy a fogvatartottak akár hozzátartozóikkal, kapcsolattartóikkal, akár más személyekkel intim együttlétet létesítsenek. Erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget”

– áll a hivatalos indoklásban.

Alekosz természetesen nem tehetett mást, mint hangot adott a csalódottságának:

„Ha valakit leültetnek húsz évre, akkor ő húsz évig nem él nemi életet? A boldogsághoz szerintem mindenkinek joga van! De mindegy is, nem sikerült. Jó lett volna, mivel már egy éve nem voltam nővel. Próbálkoztam a Tinderrel is, de ott nagyon érdektelenek velem a nők, ha felteszek nekik egy kérdést megsértődnek, tiltanak. Ezért döntöttem úgy, hogy majd a börtönben találkozok egy olyan nővel, aki ki van éhezve, de hát a parancsnok megmondta: nem lehet.”

Alekosz úgy még teljesítheti a vágyát, hogy lecsap egy olyan nőre, aki frissen szabadult egy hosszan tartó börtönbüntetés után.

Borítókép: Velvet