Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesen tudatosan fogadtak Tiger Woodsra

Teljesen tudatosan fogadtak Tiger Woodsra

Színes

Teljesen tudatosan fogadtak Tiger Woodsra

Színes

Toronicza Péter 18:32

A fogadó nem lutriból dobta be a 85 ezer dollárt, végig tudta, hogy mit csinál. 

Hétfőn megírtuk, hogy Tiger Woods váratlan sikere kicsit megkopasztotta a William Hill fogadóiroda amerikai részlegét. Akad ilyen szerencse, ezt nekik is bele kell kalkulálni. A hét első napján azt jegyeztük meg a cikkben, hogy a szerencsés úriember valószínűleg azt se tudta, hogy mit rak meg, csak szórni akarja a pénzt, és mivel Tiger Woods a leghíresebb név a golf világában, így pont ráesett a választás.

A New York Post bemutatta a nyertest, és hatalmasat tévedtünk. A 39 éves James Adducci teljesen tudatosan tette meg Woodsot 85 ezer dollárral. A wisconsi bróker nem áll túl jól anyagilag, rengeteg hitele van, még egy 25 ezer dolláros jelzáloghitele is, szóval kellett neki a pénz, de hát pont így? Eladta gyorsan az Amazon részvényeit, és úgy ment Las Vegasba fogadni, hogy életében nem csinált még ilyet.

Egyszerűen megérezte, hogy Woods nagy visszatérésben van, és meg fogja nyerni az augustai Masters tornát. A fogadóirodák 14-szeres oddsot adtak a golfozóra, aki 14 éve nem nyert semmit sem. Nem is fogadott rá Adduccinin kívül szinte senki.

Woods nyert, Adducci meg valószínűleg lerágta a körmét izgalmában. A 82 éves édesapjával nézték a közvetítést: mindketten óriási rajongói Tigernek. A William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kellett kifizetnie az Adducci családnak.

A történet meseszerű, de azért mi ne így oldjuk meg a hitelgondjainkat, mert ezerből egyszer, ha be fog jönni, annyi Amazon részvény meg a világon nincs.

Borítókép: Andrew Redington/Getty Images