promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiger Woods miatt szomorkodhatnak a fogadóirodák
Borítókép:  Andrew Redington/Getty Images
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A klasszis golfozó tavaly tért vissza, és már 14 éve nem nyert semmit. Valaki viszont ezzel jól járt, egy fogadóiroda pedig nagyon rosszul.  

Minden idők legnagyobb veszteségét könyvelte el egyetlen fogadás miatt a William Hill fogadóiroda amerikai részlege, miután egy játékos múlt kedden, Las Vegasban Tiger Woods sikerére fogadott a golfozók Augustában rendezett US Masters versenyén. Mivel a fogadóiroda tudta, hogy Woods nemrég tért vissza és rossz formában is van, így 14-szeres pénzt fizettek a győzelmére. Valószínűleg nem is fogadtak rá sokan, aki viszont megtette, az nagyon jól járt.

Las Vegasban, az SLS Kaszinóban működő fogadóhelyiségükben egy férfi – aki korábban még soha nem játszott a William Hillnél – 85 ezer dollárt (24,2 millió forintot) tett fel a 43 éves sztár sikerére. Szerintünk nem is lehetett nagyon képben a dolgokkal. Szórni akarta a pénzt, és látta, hogy Tiger Woods játszik, róla meg még számítógépes golfjátékot is elneveztek, így biztosan nem lehet olyan rossz.

Woods vasárnap kiélezett versenyben, egy ütés előnnyel diadalmaskodott Augustában, így a William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kell majd kifizetnie.

Az ESPN honlapja szerint ez a negyedik olyan fogadás az iroda történetében, mely után hétszámjegyű összeget kell fizetnie. Az ezt megelőző három fogadást egyaránt a Philadelphia Eagles amerikaifutball-csapatának tavalyi Super Bowl-győzelmére tették meg.

A hosszú kihagyás után tavaly év elején visszatért Tiger Woods karrierje során ötödik alkalommal nyerte meg a Masterst, 14 után először – bővebben is foglalkoztunk a témával, amit ide kattintva olvashatsz el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás