promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szürreális” – a golf legnagyobb alakja 11 év után nyert nagy tornát
Borítókép:  AFP/Kevin C. Cox
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tiger Woods megnyerte az augustai Masters-viadalt, s ezzel begyűjtötte 15. Masters-sikerét. Ez volt a 81. PGA-torna győzelme. Mindezt azok után, hogy teljesen szétesett az élete, elhagyta a neje, egy ízben még elő is állították, a gerincét pedig meg kellett műteni.

Abban az évben, mikor Tiger Woods utoljára ilyet csinált, Messi és C. Ronaldo sem nyert Aranylabdát. Ilyen és ehhez hasonló kiírások lepték el a közösségi oldalakat annak nyomán, hogy a golftörténet legnagyobb alakja 2008 óta először nyert Masters-tornát vasárnap. Augustában győzött, s – a golfpályán tapasztalható légkörhöz mérve – frenetikus ünneplésbe kezdett.

A Barcelona így reagált győzelme hírére: 

Woods magánélete romokban hevert az elmúlt években, súlyos gyógyszerfüggő lett – egy ízben a rendőröknek kellett előállítaniuk –, a felesége elhagyta, és ennek, illetve gerincsérülésének köszönhetően a jó eredmények is elmaradtak. Tavaly év elején visszatért a pályára, szeptemberben 2013 óta először, megnyert egy PGA-tornát (World Golf Championships-Bridgestone), most pedig a Masters-t, ami azért már egy komolyabb trófea.

„Szürreális. 22 éve én ugyanúgy ujjongtam apám győzelmének a pálya szélén, ahogy most nekem ujjongott édesanyám, a fiaim és a lányom. Őszinte leszek, nagyon nehéz felfogni, hogy megnyertem ezt a tornát, és még el fog tartani egy ideig, míg valóban felfogom

– ecsetelte érzéseit a CNN-nek a győztes.

Woods sikere végigsöpört a közösségi oldalakon. A gratuláló, éljenző posztok mellett vannak azért, akik jobban odatették magukat a gratulációt illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás