promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába az El Clásico, a Barca-edző nem akar pihentetni senkit a Fradi ellen
Borítókép:  JOSEP LAGO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Ferencváros és a Barcelona vezetőedzője is elmondta gondolatait a két csapat Bajnokok Ligája-mérkőzéséről. Míg Szerhij Rebrov arról beszélt, hogy várhatóan meg kell próbálkozniuk alkalmazkodni a Barcelona futballjához, addig a katalán csapat trénere, Ronald Koeman jelezte, jól tudják, nem lesz könnyű dolguk a magyar bajnokcsapat ellen.

A Debrecen 2009/2010-es szezonbeli Bajnokok Ligája szereplése után újabb magyar csapat van ott a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörében. A Ferencváros a Djurgårdens, a Celtic, a Dinamo Zagreb és a Molde legyőzése után jutott el a BL-főtábláig, október 20-án este pedig a Barcelona ellen kezdi meg szereplését. A találkozó előtt mindkét csapat edzője elárulta, mire számít.

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman kiemelte, ahhoz, hogy a Real Madrid elleni El Clásicón sikeresek legyenek, fontos, hogy a BL-ben jól rajtoljanak. Így senkit nem akar pihentetni a hétvégi mérkőzés előtt. A holland szakember szerint nem lesz könnyű dolga csapatának, s komoly fizikai csatára számít. Megjegyezte, a csoportkörben már nincsenek gyenge csapatok, de nekik a saját játékukra kell koncentrálniuk.

A Ferencváros edzője, Szerhij Rebrov arról beszélt, hogy várhatóan meg kell próbálkozniuk alkalmazkodni a Barcelona futballjához, ahogy azt is elárulta azt MTI szerint, hogy nem tudtak sokat készülni a találkozóra, hiszen a válogatott szünet alatt kilenc futballistát nélkülöztek.

Kérdezték arról Rebrovot, örülne-e, ha Lionel Messi nem játszana. Az ukrán szakember úgy látja, a Barcelonának is szüksége van a jó rajtra, ehhez pedig a legjobbak kellenek. Ráadásul, ha az argentin labdarúgó nem lép pályára, akkor is klasszikok tudják őt pótolni. Hozzátette, játékosai szeretnének a világ legjobbja ellen pályára lépni.

A spanyol napilap, az AS által felvázolt kezdőcsapat is azt mutatja, nem veszi félvállról a meccset a Barca. Íme a két együttes várható kezdőtizenegye:

Barcelona: Neto - Dest, Araujo, Piqué, Júnior - De Jong, Pjanic - Ansu Fati, Coutinho, Griezmann - Messi. Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Kovacevic, Civic - Sigér, Kharatin, Somalia - Zubkov, Isael, Tokmac.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás