promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot lehet kaszálni azzal, ha a Fradi legyőzi a Barcelonát
Borítókép:  MTI/Czeglédi Zsolt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végeztünk egy gyors áttekintést, s megnéztük, hogy a fogadóirodák milyen oddszokat kínálnak a Barcelona-Ferencváros Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A Ferencváros labdarúgócsapata október 19-én, reggel 8 órakor találkozott az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban, ahonnan elindult a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, Spanyolországba. A hispán sportlapok nem a magyar bajnok elleni összecsapást helyezték a középpontba, de így is kiemelt figyelmet kapott a meccs. A tekintélyes Sport című sportnapilap hétfői számában például arról, hogy több meghatározó Barca-játékos is pihenőt kap, így várhatóan Miralem Pjanic előtt lehetőség adódik a bizonyításra új csapatában. 

Ezt az állítást végül cáfolta Ronald Koeman, a Barcelona vezetőedzője.

Az esetleg előforduló változtatások ellenére is a Barcelona a BL-meccs esélyese. Utánanéztünk annak, hogy a fogadóírodák milyen oddszokat kínálnak:

  • a TippmixPro Barcelona győzelemre 1,1-es oddszot ad, míg ha a Fradi nyer az 20-szoros pénz fizet. A döntetlen 14-szeres szorzót kapott;
  • a bet365 esetében nagyobb a különbség: a Barca-győzelemre 1,083-as oddszot adnak, míg a Fradi-siker esetében 26-szoros a szorzó. A döntetlen itt 11,00-s oddszot kapott.

Mindkét fogadóirodánál megnéztük azt is, mivel lehet a legtöbb pénzt nyerni.

A TippmixPro esetében 100-szoros a legnagyobb szorzó. Ha 3-3 lesz a végeredmény, vagy, ha a Fradi 4 vagy annál több gólt szerez, akkor a feltett 1000 forint után 100 ezer forintot nyerhetünk. A bet365-nél már jóval merészebb lehetőségeket is találni: 501-szeres pénzt fizet, ha az első félidő pontos végeredménye (3:1 a Ferencváros javára) eltalálja a tippelő. Szintén szép összeget kapunk, ha a Barcelona 8-2-re nyer, ebben az esetben 1000 forintból 401 ezer forintot kereshetünk.

Egyébként a végeredmény tekintetében a bet365-nál a legkisebb szorzót (6,00) a 3-0-s Barca-siker kapta. Tehát ezt tartják a legvalószínűbb végkimenetelnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás