Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hiába duplázott Bale, a Real Madrid megint nem tudott nyerni – videó

Hiába duplázott Bale, a Real Madrid megint nem tudott nyerni – videó

Sport & Szabadidő

Hiába duplázott Bale, a Real Madrid megint nem tudott nyerni – videó

Sport & Szabadidő

TK 23:40

Az a játékos mentett meg egy pontot a Real Madridnak, akit Zidane bunkós bottal akart elkergetni a spanyol fővárosból.

A Neymar-ügy mellett Gareth Bale-ről szóltak a nyári átigazolási hírek. Ha a Real Madrid vezetőedzőjén, Zinedine Zidane-on múlt volna, akkor a walesi már régen nem lenne a spanyol fővárosban. Bale elment volna Kínába egy valag pénzért, aztán az elnök úgy döntött, hogy maradnia kell. És milyen jól tette!

A Villareal vendége volt a harmadik forduló zárómérkőzésén a Real Madrid. A Sárga Tengeralattjáró támadótriója 65 millió eurót és, és ők gyorsan meg is dolgoztak a pénzükért: aki még a sörére várt a büfében az nem láthatta a gólt, amihez kellett Sergio Ramos óriási hibája is.

Egy rakat hiányzója van a Madridnak, ennek ellenére csak egy Benzema kapufát tudtunk feljegyezni az első 45 percben, szerencsére a bíró hosszabbított, így Gareth Bale ki tudott egyenlíteni.

A második félidőben teljesen más arcát mutatta a királyi gárda, ennek ellenére negyed órával a vége előtt ismét hátrányba került, ám ezen az estén Bale nagy kedvvel focizott, sikerült dupláznia, így egy pontot megmentett a Madrid (2-2).

Persze, az lehetett volna három is, ám a volt Real-védő, Raúl Albiol a 88. percben egyértelműen felrúgta Vinícius Juniort a Villareal tizenhatosán belül, ám a bíró sípja néma maradt. Ellenben Bale-nek sikerült kiállítania magát, így legalább Zidanenak nem kell játszatnia a walesit a következő meccsen.

A Real Madridnak három forduló után egy győzelemnél és két döntetlennél tart.

Borítókép: Gareth Bale magánya. Forrás: AFP