promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bale naponta 52 millió forintot kereshetett volna Kínában, a Real nem engedi el
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gareth Bale már nagyon közel állt ahhoz, hogy a Real Madridtól a kínai bajnokságban szereplő Jiangsu Suninghoz igazoljon, heti egymillió fontos (365 millió forintos) fizetésért csábították. A Királyi Gárda végül nem engedi el a játékost.

[[adv]]

Hetek, hónapok óta megy a huzavona akörül, hogy Gareth Bale marad a Real Madridnál, avagy távozik. Érdekes jelenség persze önmagában már az is, ahogy a walesi játékost Madridban megítélik. (Korábban erről hosszabb írtunk.)

Még be sem fejeződött a 2018/2019-es szezon, már arról szóltak a hírek, hogy Bale biztosan megy. Azóta már minden és annak az ellenkezője is megjelent a nemzetközi (főképp a spanyol) sajtóban.

A legutóbb történtek már arról tanúskodtak: Bale Kínában folytatja a pályfutását. A távol-keleti ország első oszályú bajnokságában szereplő Jiangsu Suning heti egymillió fontos (365 millió forintos, napi szinten 52 millió forint) ajánlatot tett.

A feltételes mód azért indokolt, mert a hírek szerint a Real Madrid, élén a klubelnökkel, Florentino Perezzel megtorpedózta az üzletet, ugyanis nem elégedett a kínai klub által Bale-ért ajánlott összeggel – állítja a The Guardian. A Marca pedig arról ír, hogy a játékos családjának egyik tagja jelezte, nem szeretne Kínába költözni.

A helyzet tehát továbbra is változatlan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás