promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gólt fejelt a Barcelona 16 éves csodagyereke, de... – videó
Borítókép:  balról jobbra: Clement Lenglet, Frenkie De Jong, Jordi Alba, Ansu Fati és Gerard Pique. Forrás: AFP/Ander Gillenea
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még mindig nincs meg a Barcelona első idegenbeli gyözelme.

[[adv]]

Ezekben a napokban minden a Barcelona kapcsán többet írtak az újságról Neymarról, mint a Messi–Suárez duóról összesen.

„Egyszer tárgyaltunk a Barcelonával, ám ők nem akarnak annyi pénzt fizetni, amennyit mi kapni szeretnénk. Ők pedig nem hajlandóak megadni azt az összeget, amit mi kérünk. A jelenlegi állás szerint a brazil nem csatlakozik a katalán csapathoz”

– ezt Leonardo, a PSG sportigazgatója mondta péntek késő este.

Eközben a Barcelona Osasunába utazott, és megpróbálta megszerezni első idegenbeli győzelmért, hiszen az első fordulóban kikapott a Bilbao otthonában. Az első játékrészben szinte semmit sem mutattak a katalánok – ez nem fogható Messi és Suárez hiányára. A statisztikusoknak fel kell lapozniuk a históriás könyveket, hogy olyan meccset találjanak, amikor Piquék nem találták el az ellenfél kapuját. Most ez történt! Ellenben a hazaiak megszerezték a vezetést, a Barca védelme finoman fogalmazva sem állt a helyzet magaslatán.

A második félidőre Ernesto Valverde, a Barcelona mestere pályára küldte a 16 éves csodagyereket, Ansu Fatit. A srác, ha már pályára lépett, akkor gyorsan ki is egyenlített!

Még fel sem ocsúdtak a szurkolók, amikor egy másik katalán csereember a vezetést is megszerezte. Ez nem volt véletlen, hiszen a második félidőben egy teljesen más Barcelonát láthatott a közönség.

[[galeria]]

Meg lehetett volna a győzelem, ám az utolsó tíz percre fordulva Gerard Piqué összehozott egy teljesen felesleges tizenegyest, így a Barcelona egy ponttal távozhatott Osasunából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás