promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hétvégén lecsap a markáns hidegfront, a házat sem érdemes elhagyni - részletes időjárás-jelentés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Naponta váltakozik mostanában az időjárás, hiába lesz csütörtökön jó idő, újra jönnek majd a csapadékos napok. 

Az időjárás mintha viccet űzne velünk mostanában: egyszer nyárias idő, egyszer őszies hideg köszönt be az országunkba. Szerdán 20 fok fölé emelkedett a hőmérséklet, az esti órákban főként a Nyugat-Dunántúlon és az északi tájakon köd, helyenként rétegfelhőzet is képződhet. A párás, ködös részeken néhol szitálás előfordulhat, de számottevő csapadék nem várható.

Csütörtökön aztán ismét beköszönt majd a meleg idő, ugyanis 25-26 fok is lehet egyszer településeken. Csapadékra egyáltalán nem kell számítanunk, de köd több helyen is lehet. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az időjárás egyáltalán nem veszi észre, hogy már javában ősz van. Az előttünk álló éjszaka során a levegő 12 fok köré esik és párássá is válik az idő. Az éjszaki völgyekben ennél hidegebb is lehet, ám fagyról most nem érkezett információ. 

Milyen időnk lesz a hétvégén? 

Pénteken számíthatunk majd esőre, így jobban tesszük, ha a reggeli elinduláskor viszünk magunkkal egy esernyőt. Napközben főleg fátyolfelhők lesznek az égen, a déli szél néhol időnként megélénkül. A hajnali 9, 16 fokról 20 és 27 fok közé melegszik fel a levegő. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szombaton napos idő lesz, a zivatarok és az esőfelhők pedig elhagyják az országot. Helyenként megerősödhet a szél, de akár még 27 fok is lehet, vagy annál melegebb. Vasárnap ismét jól a rossz idő és többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Hajnalban 9, 16, a délutáni órákban általában 15, 24 fok valószínű, északnyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten az enyhébb idő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás